Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?
Van két új videó mindenki :)
Kicsit már unalmas... a csíkos papucs, a remegő kamera a semmiről, az idegbeteg kislány üvöltése...
Semmi új nem történt...
Martin vagyok megint. Én örülnék neki a legjobban, ha megjátszott lenne, nem kéne minden nap órákon át hallgatnom és átélnem. Mintha pár nézőből meglehetne élni. Meg nem ilyen tartalommal, mert ez aztán minden, csak nem családbarát. Tehát nem ezért csináltam őket, hanem mert a hajamat tépkedtem ma.
Senki nem lépett, senki nem mer. Se a suli, se a szomszédok, se senki. Apa is csak ígérgeti, hogy majd feljelenti anyát, de azóta is csak ígérget.
De tényleg, senki. Sőt, a mellettünk lévő szomszéd nagyon kedvel minket. Hetente ajándékot hoz, kérdezősködik miújság velünk, mosolyog, kedves, stb. Egy szót nem említ a dologról. Vagy ha a másik szomszéddal találkozom, ő sem szól egy szót se, mondjuk egy jónapoton kívül semmi beszéd nincs köztünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!