Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feljelentett a saját fiam,...

Feljelentett a saját fiam, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A 20 éves fiam pénteken feljelentett a családsegítőnél. Szétver az ideg. Fogta magát és azért mert nem tetszik neki az itthoni élet, ahelyett hogy eltakarodott volna, elment volna dolgozni és saját lábra állt volna, ha nem tetszik valami, tönkre akarja tenni az életem. Rettegek. Félek hogy elveszik a 10 éves lányom. Félek, hogy elvesztem a munkám. Nem tudom elhinni, hogy ezt érdemlem. Most mondta el, hogy tényleg elment és nem csak kamuzott. Azt hittem pedig, hogy csak bolondozik. Erre tényleg megtette. Most így mihez kezdjek? Igen, vaj van a fülünk mögött családon belül, ami miatt feljelentett és megüthetem vele a bokámat. De most még a volt férjem is rám hárított 1,5 milliós tartozást bosszúból. Minden rossz most jön össze. Azzal már elmentem ügyvédhez pereskedni, de most mi legyen a fiammal. Szeretem de túl sokáig ment. Elegem van, összedől az életem. Elfogják venni a gyereket, és biztosan elvesztem a munkám is, éhen halunk, hajléktalanná válunk, plusz soha életben nem fog a hatóság minket békén hagyni innentől. Mit tennétek helyemben?

2020. máj. 24. 19:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/246 anonim ***** válasza:
98%

Szégyeld magad!

Szégyeld magad amiért a 20 éves fiadra mersz mindent hárítani!

Annyiszor írta szegény fiad le, hogy mindenért ő a hibás. Ha segíteni akart, védeni a szaros 10 éves bántalmazó lányodtól,akkor is ő volt a hibás.

Most meg azt mered írni, hogy neki kellene bevonszolni a zuhany alá? Mert ő a férfi?

Mélységesen szégyeld magad!

Egy anyának nem nevezhető lény vagy, aki alkalmatlan a gyereknevelésre!

Súlyosan elhízott a gyerek 10 évesen, és Te semmit nem teszel ellene! Vagy egészségtelenül eteted vagy pedig durva hormonális gondjai vannak! Már réges rég elkellett volna vinned egy kivizsgálásra! Feltudod fogni mennyire súlyosan le van terhelve a szervezete? Cukorbeteg lehet?

10 évesen nem tisztel semmit, képtelen a normális viselkedésre, a szabályok betartására és Te a fiadat tartod abnormálisnak?

Nem gondolod, hogy a Te szart se érő nevelésednek/nem nevelésednek köszönhető minden?

20 éves életképtelen? Na vajon miért?

10 éves kezet mer rád emelni, és Te hagyod? Szerinted ez normális? Normális a viselkedése?

Kinek a hibája, hogy idáig fajult minden?

Kinek a hibája, hogy igénytelen a gyereked?

Eltudom képzelni milyen fincsi savanyú illata lehet egy túlsúlyos kiskamasznak.. Feltudod fogni milyen orbitális rossz életre kárhoztatod?

Mennyire kifogják rekeszteni mindenhonnan Te miattad,mert képtelen vagy nevelni minden téren?

Soha a büdös életbe nem engednélek többet a gyerekeid közelébe..

Csodálkozom, hogy az iskolából nem kopogott még senki sem. Mélységesen felháborító mert ezek szerint a legkevésbé sem dolgoznak alaposan. Hihetetlen, hogy senki nem vette még észre mekkora baj van nálatok, hogy mennyire alkalmatlan vagy.

Rengetegen láttuk a videókat, olvastuk a fiad kiírásait. Még ha csak a negyede is igaz, akkor is iszonyat gázos a helyzet nálatok!

2020. máj. 24. 22:29
 102/246 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy nem kellett volna kitenni a videót, de meg lehet érteni. Lehet arra gondolt, hogy később jó lesz, ha esetleg ilyen helyzet adódik, ami az igazát bizonyítja - és tényleg, eléggé hasznosak, mert ennél jobb bizonyítékot nem lehet mutatni.
2020. máj. 24. 22:35
 103/246 anonim ***** válasza:
100%
Ahol két felnőtt ember kellene ahhoz, hogy egy 10 éves kislányt bevonszoljanak a zuhany alá, ott nagy gondok vannak.
2020. máj. 24. 22:41
 104/246 anonim ***** válasza:
22%
Családsegítő magasról tenni fog rátok. Én rendszeresen tartottam velmk a kapcsolatot, mígnem egyszer egy kedves szomszédom , öreg néni bántalmazása a tudomásomra jutott. A nevelt lánya volt egyetlen hozzátartozója, de bántotta. Elég csúnyán. Kértem neki segítséget családsegítőtől. Azt mondták majd kimennek, megnézik. Azóta is mennek...
2020. máj. 24. 22:45
 105/246 Savlekotő ***** válasza:
97%

Ez A kislány dudvaként nőtt. Itt egy felelős van Anyuka aki a fiára dobálja a sarat most is. Mindenki hibás a fiú hogy segítene menekülne, a lány,a szomszédok akik megörülnek a cirkusztól, apuka mer lefalcolt,a múltkori családsegítő,költözik á ból bébe abból cébe de a problémákat viszi magával, görgeti maga előtt,és egyedül ő nem hibás semmiért,itt a probléma gyökere.. A kislány konkrétan az ő másolata,átveszi a feszültséget ami Anyában van,a gyerekek másolnak mintát tanulnak,amit lát hall stb,ez a szakmám. Ébresztő Mama,eltetszett ba. ni... Be kéne látni. Tudom nehéz,de az az egy járható út van,hogy elengedi a gyerekeit a segítséghez,most nem magáról szól a műsor,hogy mit szólnak mások ha kiderül hogy alkalmatlan,a gyerekeiről van szó,hogy végre segítsenek rajtuk....

70F

2020. máj. 24. 22:52
 106/246 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a kérdés, hogy te alkalmas vagy-e a gyereknevelésre. A videók és a kommentjeid alapján egyértelmű, hogy nem. Engem inkább az érdekel, hogy miért csak most kerül a hatóságok elé? A fiad nagyon jól tette, hogy lépett (remélem igaz, nem csak ijesztget). Már rég meg kellett volna tennie. Az viszont baj, hogy senki más nem tette meg. Se az előző lakóhelyen a családsegítők, se a szomszédok, se az iskola. Nem tudom elképzelni, hogy senki nem vette észre, hogyan éltek, vagy nem látta a videókat bárki a saját környezetekben. Én nagyon remélem, hogy elveszik tőled a kislányt, és soha nem kapod vissza, mert az,hogy szereted bármelyik gyerekedet is, az egyáltalán nem látszik. Gondolom, jó a családi pótlék, esetleg egy kis gyerektartás. Látszik, hogy fel se fogod, mit művelsz, csak másokban keresed a hibát. Ilyen emberre egy aranyhalat nem bíznék, nem hogy gyereket!
2020. máj. 25. 00:03
 107/246 anonim ***** válasza:
100%

Fel kéne fognod végre, hogy a nagytesó NEM azért van, hogy ha nincs apa, majd jó lesz ő is. Nem gondolkozhatsz így róla. De hiába írjuk, úgyis a saját igazad hajtogatod.

Semmi értelme a kérdésednek, végig makacsul a saját igazad hajtogatod, hiába írják le huszan egymástól függetlenül az ellenkezőjét. Jó lenne észbe kapnod. Bár eléggé reménytelen eset vagy, és jobb is, ha elkerülöm a továbbiakben a kérdésed, és mások is, mert nem érdemes veled beszélni a problémáidról. Minden jót!

2020. máj. 25. 00:05
 108/246 anonim ***** válasza:
98%
Hat, megneztem az archivban a linket, szegeny Martin... OK, nehanyszor provokalta a Laurat, nem helyes. Viszont, a reakcio nem allt aranyban. A kislany egy hiszterika, ahogy irtam nehany oldallal elobb, az anyja lenyomata, nem veletlenul. Mi az, hogy "megollek", mi az, hogy kopkod, lekopi a Martint nem egyszer, egyaltalan, mi ez a vicsaft, a permanens larma es verekedes? Meg ugy erolteti az anyuka a tanulast, hogy surget, uvolt, fenyeget. Igy nem lehet tanulni, ilyen lelki- es idegallapotban keptelenseg. Martintol elvarja, hogy ugy viselkedjen, mint egy szulo, ami egyszeruen nonszensz, kozben minosithetetlen hangon beszel vele is. Mindenkeppen pszichologus kene Lauranak es az anyjanak is.
2020. máj. 25. 00:26
 109/246 anonim ***** válasza:
96%

Ráadásul a tanulásnál nemcsak sürgeti és amiket az előttem 108-as felsorolt. Amikor egész jól mondta, akkor se dicséretet vagy bátorítást kapott, hogy "jól van kicsim, ügyes vagy, egy kicsi hiba van benne". Másrészt a versek azok, amiket mindenki utál. A Himnuszt és a Szózatot mai napig nem tudom fejből, esetleg 2-3 versszakot, akkor is úgy, ha megkapom a kezdést, egyébként egy darab verset nem tudok, mert egyszerűen soha nem gondoltam fontosnak, és nem érdekel, hogy illik vagy sem. A tanulandó szakmámban nem valószínű, hogy elhelyezkedek, csak legrosszabb esetben, mert mindig találok munkát, de úgy az életben mindig jól jön (egészségügyi).

Amikor úgy igazán odatettem magam a verstanulásnak, akkor se tudtam gyorsan tanulni, amin nem segített az sem, hogy tízszer felolvastam. Erre ő sürgeti, nem dicséri, nem bátorítja és szinte jobban túl akar esni rajta mint a lánya. Tanuláshoz türelem kell, az pedig az anyukának nincs. Az pedig nem érdekel senkit, hogy előtte volt e vagy sem, mert ha előtte volt, akkor elrontotta a lányt, ha meg nem volt... igazából így meg úgyis elrontotta.

2020. máj. 25. 00:39
 110/246 anonim ***** válasza:
100%
108-as vagyok. Igen, kozben en is pont arra gondoltam, hogy Martinnak vegtelen turelme van, segit verset tanulni, segit az anyjanak, akarmire megkeri. De soha nem jo, amit csinal, allando a kritika, de nem epito jelleggel, inkabb lehuz es rombol. Az anya turelmetlen, fusztralt es ezaltal mergezi nagyon a legkort.
2020. máj. 25. 00:43
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!