A szüleim miért nem értik meg, hogy ha nem vagyok éhes akkor nem eszem?
Minden nap van ebéd, és hiába mondom, hogy köszönöm nem kérek, tegnap már ettem, vagy nem hiszik el, vagy elengedik a fülük mellett..
Nagyon ritkán van olyan, hogy megérik, de akkor is azt mondják ,hogy jó akkor elég csak a palacsintából enni. Ilyenkor csak nézek rájuk, hogy Deeee. Nem értitek? Nem vagyok éhes. Az nem azt jelenti, hogy csak palacsintát kérek.. Hanem SEMMIT! Majd eszem, ha éhes lettem.
Szüleim amúgy egy nap képesek két tányérral is enni. Én ezt akárhogy erőltetem nem tudom tartani.
Valamit nagoyn félreérthettek. Én szeretek enni. Sőt imádok. Csak nem sokat. kevesebbet mint egy normál ember. És ezt a szüleim nem fogják föl..
Anorexia. hááát. nem fogok a soványságba belehalni. 16 vagyok, fiú, pill lemérem. 94cm derékátmérő 179cm magasságra. nem vagoyk ám olyan soány :D
Rendszeresen 30 órákat lehúzni evés nélkül akkor sem okés, ha nem vagy sovány. Nem tudom egyébként, elhiggyem-e a megadott súly/magasság adatot a leírt ételmennyiség mellett. Én kisbaba mellett ettem egy időben ilyen 1 tányér főtt kaja plusz egy szendvics mennyiségeket egy nap, mert a gyerek sem hagyott enni, és a kialvatlanságtól is csökkent az étvágyam.
Ezzel az ételmennyiséggel a tiédnél jóval kisebb méretű testet (163 cm/ 52 kg) kellett (volna) fenntartanom, és kevés volt hozzá. Kóróvá fogytam. Kissé kizártnak tartom, hogy azzal, hogy egy nap eszel egy kis adag ebédet, másnap eszel egy szendvicset, fenn tudd tartani 179 cm magassághoz azt a 71 kilót. De elengedem ezt a kérdést.
Lényeg a lényeg, az egészséges emésztés fenntartásához ennél gyakoribb étkezés kell, szokj rá a napi háromra.
Napi egy evéssel semmi gond nincs, ha az alatt megeszi valaki, amire a szervezetének szüksége van.
Kérdező szerintem trollkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!