Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim lekorlátozzák az...

Adam26HUN kérdése:

A szüleim lekorlátozzák az internet kapcsolatomat. Ennek mi az értelme? Mert ha akarok, úgy is játszok, vagy zenét hallgatok. Egy inteligens, tapasztalt ember, lehetőleg pszichológus véleményét kérném.

Figyelt kérdés
12:00-20:00-ig van netem. Már két éve csinálják ezt, és mindig egy hónap múlva rájönnek ,hogy semmi értelme és abbahagyják. Aztán egy idő múlva valamiért megint rájuk jön.

2020. ápr. 19. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2020. ápr. 19. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichológus szerinted jobban ismeri a szüleidet, mint te? Mitől ismerné őket, hiszen vadidegenek neki.
2020. ápr. 19. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha "10 éves" vagy,akkor igazuk van a szüleidnek.Azért 12.-20.-ig nem kevés idõ.
2020. ápr. 19. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Talán nem akarják, hogy éjjel-nappal a neten lógj, legyen életed is.
2020. ápr. 19. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Szeretnék, hogy aludj is, ennyi idő bőven elég gép előtt. Gondolom az a tapasztalatuk, hogy non-stop gépnél vagy.
2020. ápr. 19. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, ha akarsz, úgy is játszol, zenét hallgatsz. Akkor miért zavar, ha lekorlátozzák? Valami oka csak van? Erről miért nem írsz?
2020. ápr. 19. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Ez manapság nagyon idejét múlt büntetés. Este nyolc után ülök le olvasni és youtubról megy az aláfestő zene. Adatforgalmat bonyolítok, tehát netezek. Ha meg akarok nézni egy filmet este nyolckor, amit én választok és reklám nélkül, akkor is netezek. Na és mi van akkor, ha napközben a barátokkal lógtam, ezért nyolc után szeretnék WoW-ozni? :D tudom, hogy az már egyenesen az ördögtől való.

Nem a bünti a baj, hanem az, ha a szülők rugalmatlanok és nincsen kompromisszum. Pl. elcserélni a délutáni órákat az estiekre alkalom adtán, vagy tényleg csak zenét hallgatni.

2020. ápr. 19. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
javítom magam: nem írtad, hogy ez bünti lenne. bocsánat! de úgyis, hogy csak korlátozás, próbálj velük megegyezésre jutni.
2020. ápr. 19. 12:19
 9/9 Savlekotő ***** válasza:
18%
12 vagy vagy 22 mer nem mindegy
2020. máj. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!