Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én vagyok szégyenlős a...

Csak én vagyok szégyenlős a szüleim előtt?

Figyelt kérdés
Egy kamasz Lány vagyok, és a szüleim szobája pontosan a mosdó mellett van. És néha mikor rám jön a cifrafosás, az áthallatszik. Nekem ez kicsit kellemetlen. Ugye nem csak én vagyok így ezzel?

2020. ápr. 14. 02:11
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak te vagy így :D
2020. ápr. 14. 03:08
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Cifrafosas. Kicsit noisebben is megfogalmazhattad volna. Ha ez nem zavar, akkor az a természetes dolog hogy valakinek neha megy a hasa es nem csendesen szekel, miert?
2020. ápr. 14. 07:22
 3/9 Balatoni srác^ ***** válasza:
100%
Nem.
2020. ápr. 14. 08:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak te vagy szégyellős, de rosszul ítéled meg a dolgot. A szüleid előtti szégyellősség azt jelenti, hogy mezítleneül sétálgatva szégyelled magad, nem azt, amit te írsz. Te azonban nem a szüleid előtt vagy, hanem a WC-ben, a négy fal magányában. Ott még a kirély is úgy fosik cifrát, ahogy úri kedve tartja, és olyan hangon trobitál, amilyen éppen kijön a tubán.

A legelemibb privátszfára. Ott aztán nem szégyelld magad!

2020. ápr. 14. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kettes! Hogy érted, hogy nőiesebben? Attól, hogy purgatív fekáliaként írja le, még pont ugyanolyan cifrafos, mint ami a férfi kollégák valagából jön ki. Tudom, baromi nehéz elfogadni, de sajnos így van, a nők is csak emberek és a nőkből is távozik híg fos, ha olyat ettek, ugyanúgy, mint recsegős fing (és nem csillámpónival tarkított szellő), vagy böfögés. Utálom ezt a "nőiesen megfogalmazni" dumát, mintha nem tudnánk MINDANNYIAN miről is van szó, mind ismerjük az érzést.

Kérdező: megértelek, ez egy olyan szituáció, hogy természetes szégyenérzettel jár, még a családtagok előtt is. Ez nőknél különösen kellemetlen, mert belénk van nevelve, hogy mi ilyesmit nem csinálhatunk (lásd, kettes válaszoló). De nem tudsz mit csinálni. Ha ki akar jönni, akkor ki fog. De nyugodj meg, nem csak te vagy így ezzel, normális, egészséges ember ezt nem szereti a világ elé teregetni, kivéve azon neveletlen férfiakat, akik még büszkék is rá, hogy ott fingják, sz*rják, hugyozzák össze magukat, ahol épp rájuk jön az inger (pont mint az állatvilágban), még büszkék is rá, ha minél büdösebbre és hangosabbra sikerül. És akkor ugyanezen férfiak háborodnak fel, bántódnak meg, ha véletlenül odapurcizol, mert már nem tudod tovább tartani, annyira fel vagy puffadva.

2020. ápr. 14. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Kellemetlen. De nem tudsz mit csinálni.
2020. ápr. 14. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Èn pàrommal èlek, ès ha megy a hasam vagy csak szimplàn elkell vègeznem a dolgom van hogy az ajtòt is nyitva hagyom 😂 őszintèn szarok bele ki mit gondol :D Termèszetes dolog, mièrt lenne szègyellni valò.
2020. ápr. 14. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom, a cifrafosas olyan ízléstelen szó, plane egy notol. A megy a hasam kifejezes ugyanazt jelenti.

Ez kb olyan nekem hogy egy pasitol is undorito ha SZANDEKOSAN fingik es bofog hangosan, de egy lánytól ugyanez hatvanyozottan visszataszito

2020. ápr. 14. 19:28
 9/9 anonim válasza:
Én is.
2020. ápr. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!