Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyják a szüleim hogy találkoztak a barátommal? Szeretjük egymást nagyon. Miért nem örülnek neki hogy boldog vagyok?
18 leszek 2 hónap múlva.
Barátom 25 éves ő dolgozik nappal és csak este ér rá találkozni velem. Szüleim meg állandóan ijesztgetnek hogy majd kitudja mitcsinal velem éjszaka majd bántani fog elrabol és ilyen hülyeségeket talalgatnak.
Jó az igaz nem ismerem meg olyan régtol de érzem hogy szeret és tudom hol dolgozik miért nem ér rá nappal.
Nekem nem volt még barátom ő az első.
Általában az ilyen lányokból lesznek azok akiknek erőszakból születik gyerekük, ütik-verik az alkoholista drogos férjük őket és a többi. 18 éves korodig ha tetszik ha nem, ugyanolyan kiskorú vagy mint egy pár napos csecsemő. Ugyanúgy a szüleid felelnek érted, ha tetszik ha nem. Ne adj Isten csinál veled valamit ez a "nem olyan rég ismerem, de nagyon szeretjük egymást,, 7 évvel idősebb férfi,, akkor utánnad ők szívják meg a legjobban (azért mert te hülye voltál) és nem a te "kis,, szerelmed, mivel nem ő felel érted hanem a szülő. Ha nekem lányom lenne én is hasonlóképp reagálnám le a dolgot, és a nyakamat ráteszem hogy te sem lennél túl bizakodó ha a lányod konkrétan egy majdnem idegen férfival csalingálna.
Hogy ne csak a kiosztásról szóljon az irományom: Én azt tanácsolom hogy ismerkedj meg jobban vele, ha komolyan gondolod mehet a szülőknek való bemutatás így ha normálisabbat fogtál ki magadnak talán ezzel megnyugodnak ők is.
18/L
Utolsó : azért ne tegyünk már úgy mintha egy 17 éves lány ugyanolyan lenne mint egy pár napos csecsemő. Az ilyen hülyeségeidet először gondold át, mielőtt leírod.
Kérdező: mióta ismered a férfit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!