Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek fel a melltartót éjszakára ha először fogunk a barátommal együtt ALUDNI?
Figyelt kérdés
Nem feszélyezett valakit mikor mondjuk nem vett fel?
Lehet hogy hülye kérdés, de az első pasim, és teljesen tapasztalatlan vagyok a témában.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
:)
2019. júl. 1. 13:59
1/8 anonim válasza:
Egyedül is melltartóban alszol? Ha nem akkor miért kéne vele együtt máshogy?
Nem akarod hogy felizguljon?
4/8 anonim válasza:
Én nem vennék. Sőt, úgy általában otthon nincs rajtam, nemcsak alvásnál nincs. Szóval akár már más is láthatott melltartó nélkül. Nyilván nem átlátszó felsőt húzok ilyenkor.
6/8 anonim válasza:
Aludni,biztos....
Bejött a nyári szünet,az magad fajta lányoknak ilyenkor van alkalma a pasijan lógni.
7/8 anonim válasza:
Vehetsz, de szerintem nagyon kényelmetlen abban aludni. Ha nagyon félsz, hogy átlátszik a cicid, akkor valami olyan felsőt vegyél, ami vastagabb anyagú.
8/8 anonim válasza:
Akár az első barátod,akár nem,valószínűleg ha már együtt alszotok,ismeritek egymást eléggé.Én nem értem miért stresszelnek mindenen az emberek a párkapcsolataikban.Elvégre a párod(nak kéne lennie)az,akivel teljesen önmagad lehetsz.Persze,ismerkedéskor megértem,na de amikor eljuttok idáig,nem kéne ilyenen problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!