Mit csináljak, ha a szüleim előtt nagyon szégyenlős vagyok, ezért inkább semmit sem csinálok?
Nem merem nekik elmondani a gondolataimat, az érzéseimet, tehát gyakorlatilag semmit sem tudnak rólam, hogy mi érdekel, vagy ilyesmi.
Mikor suliba mentem, akkor is elfogadtam hogy ők mit mondanak, és nem mertem elmondani hogy én mit akarok.
Most is szeretnék elmenni ide-oda, de nem merek, mert nem merem elmondani nekik hogy elmennék most valahova, ezért már 5 éve itthon ülök
Vagy pl csak mikor nincsenek itthon és nem látják akkor szoktam edzeni, mert előttük nem merek, illetve semmilyen tevékenységet sem merek folytatni előttük, mert félnek hogy mit szólnak.
Miért van ez?
18/F
Érdekes ez a családi felállás. Meg sem kérdezik, hogy hogy vagy, hogy megy a tanulás, mi érdekel, mit szeretnél csinálni, milyen terveid vannak nyárra ?? Csak úgy éltek szótlanul egymás mellett ?? Soha meg nem kérdezed, hogy mit segíthetnél a háztartásban ? Ha egyedül hagynak otthon, akkor nem találsz olyan házimunkát, amit helyettük elvégezhetnél, hogy nekik segíts ? Én ilyen idős koromban otthon rendszeresen takarítottam, kimostam a felgyülemlett szennyest, nyáron lemázoltam a lemállott festésű ablakkereteket. Igaz, hogy az öcsém semmi ilyet nem tett, ő a haverjaival volt.
70/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!