Miért olyan ciki, ha lányként nem vagyok szégyenlős és nem csinálok gondot a pisilésből?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 09:57
1/10 anonim válasza:
Szerintem az emberek többsége nem csinál belőle gondot 3-4 éves kora óta. :)
2/10 anonim válasza:
most mire gondolsz? hogy barátnők előtt is simán leülsz a klotyóra pisilni? ismertem ilyen csajt, már akkor sem tudtam ezzel azonosulni. bármi ami alul kijön, az mindenkinek az intim dolga. még én éreztem magam kellemetlenül, hogy a klotyón végzi a dolgát előttem :S a párod előtt meg még inkább nem ajánlom. megöli a romantikát és a szenvedélyt.
3/10 anonim válasza:
Korod? Mit nevezel gondnak/nem gondnak a pisilésben?
4/10 anonim válasza:
Ha téged nem érdekel, hogy mások kínosan érzik magukat melletted, akkor csináld. Csak ne csodálkozz, ha majd kezdenek elkerülni téged.
Tudod, nem muszáj megfelelni a társadalmi elvárásoknak, lehet lázadni, rock'n'roll meg minden, csak ugye annak vannak következményei. Vagy ha a nevelésed miatt nem alakult ki benned a szégyenérzet, akkor is a te érdeked, hogy ezt tudatosítsd magadban.
5/10 anonim válasza:
Ha elmultál 14 ismerkedjünk! Ilyen lányt keresek!
6/10 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de egy dolog hallani, ahogy a másik csurgat, miközben te támasztod az ajtót, másik dolog szemezni vele, míg az ül a klotyón.
7/10 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha pl. társaságban vagy, és elordítod magad, hogy megyek hugyozni, és nem érted, miért tart a többi társad nőietlennek meg tuskónak, akkor az tényleg elég gáz. Az, hogy mások előtt mész pisilni... ha a másiknak ezzel baja van, akkor illik tiszteletben tartani. Párkapcsolatban pl. emberek válogatja. Mi pl., ha nagyon muszáj, pisilünk egymás előtt, mert egyikünket sem zavar, de megértem azt is, akit igen.
8/10 anonim válasza:
Nem ciki. Kompromisszum kérdése. Kölcsönösen alkalmazkodni célszerű egymáshoz. Tehát akit zavar, h előtte pisilsz, akkor ne tedd. Akit meg nem zavar, az előtt meg miért ne.
Épp így ami téged zavar, neked is jó, ha nem csinálják.
(Az önvédelem persze más kérdés.)
9/10 gungasam válasza:
Nem ciki ez . Vannak akik direkt a pisi-szekszre buknak...Vagyis ettől zsonganak be, esetleg reájuk is pisilhetsz....
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki ez lenne a normális minden lánynál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!