Ciki dolog ingyen ölelést osztogatni?
Figyelt kérdés
Néha lehet látni embereket akik ingyen ölelés táblát tartanak, és ha odamész megölelnek. Arra gondoltam 1ik ismerôsömmel hogy mi is megtennénk a campuson. Én 20F vagyok, ô meg 25L. Ebben a goldolatban van valami ciki?2013. szept. 13. 11:32
1/9 zabmester válasza:
Szerintem ez aranyos :) Nyilván vannak, akik cikinek tartják, de ők legfeljebb nem mennek oda, maximum röhögnek, de hát annyi minden máson is röhögnek az emberek.
2/9 anonim válasza:
Hát...én konkrétan ilyenről még nem hallottam. Végülis lehet szép dolog, mert sajnos vannak nagyon magányos, elhagyatott emberek, akiknek lehet attól az idegen embertől jövő ölelés is nagyon sokat jelent.
3/9 anonim válasza:
Ha meleg vagy netán, akkor lehet benne ciki. Meg amúgyis, mert ilyen ritkán szokás, nálunk nem elterjedt. De ha te vagy olyan érett, hogy már ilyenen filózol, akkor majd megérnek rá a többiek is, hogy elfogadják. Hajrá. :)
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, nekem ez olyan fura. Én biztos nem akarnék idegeneket ölelgetni... De, hát amíg van adó és fogadó oldal is, addig nyilván van rá "kereslet". :)
5/9 anonim válasza:
Vigyázni kell az ölelgetéssel is,mert ha olyan embert akarsz megölelni aki nem akarja,akkor bűncselekményt követsz el! Itt egy példa: [link]
6/9 anonim válasza:
Vicces.de sztem nem ciki,ha valaki ilyet tesz.Nem szabad erőszakosnak lenni,ez a lényeg,de ha csak egy táblával álltok,nyilván ez más szituáció,mint amit pl.az utolsó válaszoló linkelt.
7/9 Granulátum válasza:
Azért nem jó ötlet, mert az ölelés nem a magyar kultúra része.
9/9 emoka julcsi válasza:
Nem dogák nwpján random oda megyünk a tanárhoz és: BOLDOG ÖLELÉS VILÁG NAPJÁT!
És egy évben egyszer el is hiszik. XD de én is szivesen osztok... wifit... de őlelést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!