2/9 anonim válasza:
Igen, rendkívül ciki, a meki olyan elit hely, hogy oda csak díszőrséggel szabad menni... -.-''''
3/9 anonim válasza:
Mégis, miért lenne ciki?
És: ki előtt?
4/9 anonim válasza:
A mekibe enni ciki. Egy sarki büfébe sokkal nagyobb a hambi ugyanannyiért és nem műanyag izű
5/9 anonim válasza:
Ki előtt ciki? Én szórakoztatónak találnám, ha egyedül ennék ott, de hát mindig bejönnek más emberek is... :)
6/9 anonim válasza:
Szerintem ciki. Én mindig csak a barátaimmal szoktam menni.
7/9 anonim válasza:
Én tapasztalatból azt mondom, hogy nem az.
8/9 anonim válasza:
Miért lenne az?
Ha éhes az ember, akkor egyen, akárhol is van.
Bár a Meki önmagában ciki kissé, de nem az egyedül evés miatt.
9/9 anonim válasza:
általában cikinek gondolják, hogyha valaki egyedül eszik a mekiben, mert nincsenek barátai, magányos, stb. De te érzed, én se ennék egyedül a mekiben, hanem elvitelre kérném és egy parkban kiülve eszegetném meg a hamburgereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!