Baj hogy ennyire szégyenlős vagyok a szüleim előtt? (több lent)
12 éves fiú vagyok, és rettentően szégyenlős vagyok a szüleim előtt.
Elkezdődött a nemi fejlődésen, amikor öltözők és csak boxerben vagyok, és bejön anyám a szobámba, zavarban érzem magamat nagyon.
Vagy mert a tavalyi rovidnadragaimat kezdem kinőni, és a nemi szervem környéken "a nadrágom más formát vesz fel"
Amikor ebben a helyzetben vagyok, nagyon zavarban vagyok egyrészt, másrészt pedig valamiert rossz érzés is...
Általában a kezem mindig a zsebemben van, ezzel tudom fedezni a "rosz erzest"
Ez az én részemről normális?
Szerintetek a szüleim tudják hogy mit miért csinálok, és teljesen felesleges? Ne érezzem magamat ilyenkor zavarban?
Valamiért egyszerűen nagyon zavarba tudok kerülni, a babérjain nem így vannak ezzel, őket ilyen dolog valamiért nem illeti..
Nagyrészt lehetőleg az olyan szülők válaszát várom, akinek 10-14 éves kamasz fia van.
nem gond
én 28 éves lány vagyok de nekem se normális h alulöltözve flangáljak akár szülők előtt.
de van akit így neveltek így szocializálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!