A szüleim nagyon félnek a vírustól. Szerintetek mit csináljak?
sosem bocsátanám meg magamnak ha hazavinném a vírust,
de már 1 hónapja nem láttam a párom és még hónapokig nem fogom..idáig azon agyaltunk, hogy hogyan találkozhatnánk..
végül azt a döntést hoztuk meg, hogy átsétálok hozzá. (Blaha- Szentlélek tér távolság szóval nem kis séta de így nem kell tömegközlekedni.. kocsink meg nincs sajnos). Ott leszek 5-10 napot aztán hazaséta.. és odafele elintézem a banki ügyeket, visszafele meg a nagybevásárlást amibe a párom is besegít, hogy legalább valami hasznom is legyen.
Sajnos odaköltözni nem tudok mert csak a párom dolgozik, anyagilag nem tudna mindkettőnket eltartani és nem is várnám el tőle, én tanulok még. + a szüleimnek ugye segíteni kell rendszeresen
Ja és azt kihagytam, hogy miután hazaérek próbálok minél többet a szobámban lenni, sokat kezetmosni, tüsszögés/ köhögésre odafigyelni és az evőeszközöket azonnal elmosogatni amint használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!