Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért nem használják...

Szüleim miért nem használják a mosogatógépet?

Figyelt kérdés

Ebéd után mindig mindenki nyavajog, hogy tanulni kéne, fáradtak vagyunk, nem akarunk mosogatni.. Ott a mosogatógép...

Anyám is.. Ott szenved a csapnál, hogy már hulla fáradt, de akkor sem mossák el géppel.. Minden ebéd után mondom, hogy nagyon egyszerű ,csak belerakjuk a tányérokat és elindítjuk...

vagy nem figyelnek rá, vagy anyám jön a nagy környezetvédős dumájával, hogy nagyon sok vizet fogaszt..

MEGMÉRTEM!

mosogatógép oldalán fel van tüntetve, hogy milyen programban mennyi vizet fog elhasználni, ehhez képest anyám folyamatosan folyatja a vizet a csapnál..

több vizet pazarol sima mosogatással..

Hogyan tudnám meggyőzni őket?

2020. márc. 18. 19:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Használd te, mondjuk. Ne várd hogy anyád pakolja be. Ha látja hogy szépen mosogat a gép, akkor nem fog fölösleges munkát csinálni magának.
2020. márc. 18. 20:02
 2/31 anonim ***** válasza:
96%

Add meg a számukat és megkérdezem tőlük!

Többek között azt is, hogyha nem használják ilyen-olyan indokkal, akkor mi a francnak kellett nekik.

Aztán majd megírom itt neked, hogy mit mondtak!

Ne haragudj, tényleg nem bántani akarom a szüleidet, de sehogy nem fogod tudni meggyőzni őket, mert nyilván nem tudják kezelni és ezért félnek tőle, mint nagyanyám a telefontól.

2020. márc. 18. 20:05
 3/31 A kérdező kommentje:
dehogynem tudják... kétszer használta is anya...
2020. márc. 18. 20:31
 4/31 anonim ***** válasza:
73%
Akkor meg biztos úgy gondolta hogy nem jól mosogat.
2020. márc. 18. 20:32
 5/31 A kérdező kommentje:
1-es. szerinted nem ezt akarom? Ha anyám nem állna ellen már rég bepakoltam volna és negyed annyi idő alatt el lennének mosogatva a tányérok, fele annyi vízből, nulla munkával.. Kinek ne lenne az jó?
2020. márc. 18. 20:32
 6/31 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos már nincs meg a statisztikám, pedig egyszer kimértem! Bedugtam a mosogató medence dugóját, és folyó vízben elkezdtem mosogatni. Alig jutottam 4-5 tányérig, és pár pohárig - megtelt a 20 literes mosogató. És sehol a lábasok, egyebek, amiket még hosszabban kell mosogatni kézzel.

Ehhez képest a gép kb. 13 litert fogyaszt.

Próbáld elvégezni vele ezt a kísérletet...

2020. márc. 18. 20:42
 7/31 anonim ***** válasza:
94%
Anyum ugyem ez. Mert hogy milyen draga a tabletta bele. Pedig összességében olcsóbbra jönne ki.
2020. márc. 18. 20:43
 8/31 anonim ***** válasza:
91%

Itt egy poszt Fűszeres Esztertől... Nem teljesen aktuális, mármint az árak szempontjából, de a fogyasztási adatok helytállóak! Akkor, 2012-ben 124 ft-ra jött ki egy mosogatás. Hozzáteszem, hogy én manapság se használok 10 ft-nál drágább tablettát, tehát még ennél is kevesebbre jöhet ki egy menet.

[link]

2020. márc. 18. 20:45
 9/31 anonim ***** válasza:
76%

Sose értettem az ilyen begyepesedett szemléletet...

A mosógépet miért tartják magától értetődőnek, a mosogatógépet meg valamiféle luxusnak...?????? Pedig nagyon nem az!

2020. márc. 18. 20:46
 10/31 anonim ***** válasza:
90%
… arról már nem is beszélve, hogy mennyivel higiénikusabb! KÉzzel max. 40 fokban tud mosogatni - a gép meg 65-70 fokon mosogat.
2020. márc. 18. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!