Ismertek olyan gyereket, akinek két keresztneve van, és a szülei mindkettőt használják?
Figyelt kérdés
Barbara Krisztina, vidd ki légyszíves a szemetet!2019. júl. 11. 18:49
2/18 Metionin válasza:
Nem. Olyat ismerek, akinek mind a két nevét használják de nem egyszerre, csak hol Barbarának, hol Krisztinának szólítják.
3/18 anonim válasza:
Igen, a lányom :D
De csak akkor használom, ha rossz fát tett a tűzre, akkor Hanna Júlia, gyere ide anyádhoz van :D
4/18 anonim válasza:
Anna Leticia es Analeticianak hivják. Sorozatból vették
5/18 anonim válasza:
Csak olyat, ahol anyuka az első, apuka a második nevén hívja a kislányt.
Nekem még nincs gyerekem, de az ismerőseim közül sokat hívok egyszerre mindkét keresztnevén (de mindkét nevük rövid, pl Luca Sára)
6/18 anonim válasza:
Ismerősöm mindkét lányának két keresztneve van és ők mindkettőt használják. A nagyobbik lány ki is javítja azt, aki csak az egyiken szólítja. Először furcsa volt, mára teljesen megszoktam.
7/18 anonim válasza:
Mi a fiunknak és a lányunknak is egyben használjuk a 2-2 nevét. A lányunknál sokáig mindenki azt hitte, az tényleg egyben va, mint az Annamária pl.
8/18 anonim válasza:
Mint a 3-as válaszoló...
Amikor mérges vagyok akkor mondom mind a 2 keresztnevet a gyerekeknél.
9/18 anonim válasza:
Én is ismerek. A lányom kis barátnője. Mind a két nevét használják, bár általában nem egyszerre, vagy egyiken vagy másikon szólnak hozzá. Egyszerre csak akkor, ha valami rosszat csinál, és rászólnak.
A mi lányunknak is kettő van, de a másodikat csak maximum bemutatkozáskor használjuk, vagy ha rászólunk.
10/18 anonim válasza:
igen! :) ismerek Anna Rózát, és szinte egyben, Annaróz, Annarózinak hívják a gyereket. de van, hogy apuka csak Rozizza, bár ilyenkor a leányzó szól, hogy ő AnnaRóza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!