Nem tudok választani az anyukám és a barátom között. Mindkettőt szeretem, és félek hogy rosszul döntök! Mit tanácsoltok?
Döntésképtelen vagyok! Segítség. Van egy komoly kapcsolatom, nagyon szeretem a barátomat, számomra ő a tökéletes! Igaz csak fél éve vagyunk együtt de a kapcsolatunk rendkívül komoly és mindketten hosszú távban gondolkozunk. Az anyukám viszont nem támogat minket. A barátom nagyon rendes, illedelmes és tisztelettudó az anyukámmal mindig, de az anyukám folyton bunkó. Mindig összeveszek anyukámmal ha találkozni akarunk a barátommal mert soha nem akar elengedni. Tegnap is nagyon összevesztem anyukámmal, ennyire még soha nem vesztünk össze. Mindketten nagyon durva dolgokat mondtunk egymásnak (Azt mondta költözzek a barátomhoz és haza se jöjjek többé) Nem tudom mit csináljak. Legszívesebben tényleg elmennék, de csak pár napra hogy addig hátha észhez kap és belátja hogy ő is lehet hibás. Nem tudom eldönteni haragjában mondta vagy komolyan is gondolta, azt mondta utál engem. A barátom mindenben támogat, félek rosszul döntök és mindkettőjüket elveszítem. Ti mit tanácsoltok, mit tennétek a helyemben?
17/S
17/S?
Nem lehet innen megmondani, hogy kinek van igaza. Lehet, hogy anyád joggal nem szereti a csávót, csak te elfogult vagy.
Bárhogy is döntesz, az anyád örökké az anyád marad, de a csávó dobhat.
Sok örök szerelem kezdődik 17 évesen, és ér véget 1-2 éven belül... 17 évesen nem tudod még .
Először is átgondolnám,miért nem szereti anyám a barátomat,esetleg miben lehet igaza.Lehet,hogy csak félt,meg akar óvni,és nem ok nélkül.
Aztán átgondolnám józan fejjel,tulajdonképpen mennyire ismerem a barátomat,tisztában vagyok-e azzal,milyen a valós énje,tudnék-e vele élni hosszútávon,van-e közös jövőnk.
Azt ne feledd,egy szülő mindig szülő marad és ott lesz neked,viszont a szerelem elmúlhat,jön és megy.
Vagy 17 éves sellő.
Mit nyertem?
#5 "Szerintem srác és meleg kérdés."
Én pont ugyan erre gondoltam.. Amúgy tényleg, mi az az S?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!