A párodat vagy a testvéredet szereted jobban? Vagy mindkettőt ugyanúgy de másképp?
A páromat.
A testvéreimmel haveri a kapcsolatom: családi alkalmakkor találkozunk, egy évben 4-5x. De ha örömöm vagy bánatom van, nem őket hívom.
Ez egy elég értelmetlen kérdés mert más a testvéri szeretet és más a szerelem. Semmi közös nincs bennük.
Olyan viszont lehet, hogy a testvéreddel nem értesz egyet vagy szemét módon viselkedik és nem szereted vagy nem szívesen vagy a társaságában.
De ha nincs gond se a pasival se a tesóval akkor nem lehet megállapítani, kit szeret az ember jobban.
Nekem nincs testvérem, de hogy a párom jobban szeret, mint bármelyik testvérét, az biztos. Elég csúnyán viselkedtek vele.
De hogyha normális a párkapcsolat is, meg a testvérek közti viszony is, én úgy képzelem, hogy a kettő nem egyforma szeretet lehet. Mint ahogy a szüleit is másképp szereti az ember, mit a párját, gondolom, a testvéreit is.
Egyetértek veled, szerintem is felesleges a rivalizálás.
De azt azért tudni kell, hogy a párunkkal tervezzük általában leélni az életünket, nem a testvérünkkel. Ezt csak azért mondom, mert például itt is megjelent olyan kérdés, hogy az illető a nővérével beszélte meg inkább a dolgait, semmint a párjával. Valahogy mindig előnyt élvezett a nővére. De az ilyen párkapcsolatot nem érdemes erőltetni, ha kérésre sem változik semmi, igazából itt sincs értelme a rivalizálásnak.
Egyertelmuen a paromat. Vele osztom meg a gondomat, egyedul ora szamithatok az eletben.
Vele megyek keresztul az eleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!