Hogy vennéd rá a testvéredet hogy ne netezzen minden nap 11ig meg éjfélig?
Az a baj hogy egymás mellet van a szobánk és szó szerint minden áthallatszik, még az is ha gépel valamit, az is ha beszélget, az is ha tv-zik.
A válaszfal egy nagy 0.
Én nem szeretek mindig fent lenne hajnalig, pláne ha dolgozni megyek másnap.
Mondtam neki h engem ez zavar, nem tudok elaludni így de nem érti meg, próbáltam hogy a netet lekapcsolom de akkor meg cirkuszol.
Mondd azt neki másnap, hogy húú, milyen nyúzott az arcod, látszik, hogy sokáig fent voltál.
Mondd neki, hogy az éjfél előtti alvástól sokkal szebb, kisimultabb lesz a bőre.
nem lehet másik szobába áttelepíteni?
küldd a klotyóba, ha nincs más szoba!
A távolabbi szobába nem költözhetek.
Az első válaszoló hülyeséget beszél, ő nem a barátnőm hogy dicsérgessem...
hány éves?:)
ha fiatalabb akkor könnyen mondhatod neki hg kap valami jutalmat ha hamar el megy aludni vagy csak nem gépezik.ha idősebb akkor meg elöször szólj neki h nem-e tudna halkabb lenni.
Pont azt mondom, hogy ne dicsérgesd, hanem fújjoljál, hogy milyen kialvatlannak látszik, karikás a szeme.
Ha meg netán lefeküdne aludni éjfél előtt, miért ne lehetne egy testvért is megdicsérni? Csak barátnőt lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!