Nagyon szeretem a szüleim, de folyton dühös vagyok rájuk, mert bántanak a viselkedésükkel és hiába mondom nekik, hogy mi esik rosszul, meg se hallják. Mihez kezdjek a kapcsolatunkkal?
Nem tudunk vitatkozni, csak a személyeskedés megy, meg mindig a másik hibáztatása. Próbálok változtatni ezeken de én is mindig lesüllyedek idáig, mikor már nagyon felmérgelnek. Meg elmondtam nekik, hogy szeretném, ha megoszthatnám velük a problémáimat és meg is hallgatnák. Tudom, hogy jót akarnak nekem, de meg vannak győződve, hogy szimplán egy utálatos ember vagyok. Milliószor mondtam nekik, hogy miért van annyi indulat bennem, de a legfájdalmasabb az, hogy nem is próbálnak változni.
Éppen ezért, már cssk megbocsátani szeretnék nekik, de nem tudom elengedni a dühömet. Szeretem őket, de nem tudok nem haragudni rájuk folyton. És ez mostmár tönkretesz lelkileg.
Ja, és a kérdés :D
szóval gondolom mindenki átmegy ilyen dolgokon kamaszkorában. Ti hogy küzdöttetek meg ezzel? Nagyon sokat sírok emiatt. ez normális?
Átmenni rajta normális, sírni dettó. Érzelmi immunitást szerezni, érzelmileg felnőni mihamarabb ajánlatos.
Most fogj hozzá! Az járjon leginkább a fejedben, hogy nemsokára 18 éves leszel és azt kezdesz magaddal, amit akarsz. Addig nagy adag, napi kétszeri Les****m tabletta szedése javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!