Mi lesz igy a kapcsolatunkkal?
A párom nagy valószínűséggel katona lesz. Büszke vagyok rá,hogy ilyen hivatást választott magának de mégis aggódok.Főleg azért,hogy bármikor baja eshet de sajnos van még egy gondom:mi lesz igy velünk? Hogy lehet találkozni és mennyi időközönként?
Megköszönném ha valaki válaszolna
Szia!
Teljes mértékben megértelek,átérzem a helyzetedet! Az én párom is katona,igaz ő Irakban szolgál. :( Nagyon aggódom érte,féltem. De nem tudok mit tenni,ez van. :( Ami a kapcsolattartást illeti...mi e-mailen tartjuk a kapcsolatot. Az biztos,hogy nagy kitartás kell hozzá,de ha a két ember szereti egymást,akkor nem lesz gond. :) (Ha gondolod írhatsz privit,hátha tudok segíteni...)
Ez biztosan borzasztó lehet neked, hogy akit szeretsz, és akinél igényelnéd, hogy sokszor együtt legyetek, pont ő lenne az, aki katonának áll, és külföldre utazik, vagy ha nem is külföldre, de olyan lesz a munkája, hogy csak ritkán tudtok találkozni.
Nem szeretnélek még jobban elkeseríteni, hiszen biztos eléggé le vagy törve így is, de átgondolandó, hogy a párodnak vajon miért elég a havi egyszeri találkozó, és hogy ő miért veszi ennyire könnyen azt, hogy csak ritkán lehettek majd együtt, pláne, hogy valószínűleg tudja jól, hogy ez a döntése, hogy katona lesz külföldön, mennyire fájdalmas neked. Nem tudom mióta vagytok együtt, vagy hány évesek vagytok (lehet csak elkerülte a figyelmemet), de gondold át, hogy valóban így akarsz-e élni, vagyis ilyen párkapcsolatban, mert ehhez óriási bizalom, nagyon erős kötődés, és mély szeretet szükséges, nomeg hatalmas erő. Őszintén remélem, hogy ez a tiétekben mind megvan, és valahogy átvészelitek majd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!