Hol tudnám ellensulyozni az itthoni mérgező közeget?
Próbálok épitő embereket megismerni de sokról kiderül
hogy egy paraszt pl.
21/30 A kérdező kommentje:
Ja ezt mondják a szülők is ők a mérgezők de amikor szembesitem ezzel őket akkor azt mondják hogy el lehet menni tipikus felelősség háritás nemhogy magába nézne.Én vegyek vissza mi a fenéről beszélsz?
22/30 A kérdező kommentje:
Neked kéne visszavenni.Senki nem okádott le senkit de ha valaki kötekszik ugy hogy azt se tudja kikkel kell élnem arra jó hogy nem azt mondod nyaljam még ki a seggét is.
23/30 A kérdező kommentje:
Jól van azok akik ilyen rosszindulatu ge c ik elmehetnek a bus pic sába.Szándékosan félreértik a helyzetet a saját érdekük szerint.Mondom nem tudjátok kikkel kell együtt élnem Szerencsére voltak akik normálisak még.
Én biztosan nem fogok visszavenni (és ne privátba pattogj), mivel nem én várok itt segítséget olyan emberektől, akiket te igenis LEOKÁDSZ, gcinek, hülyének nevezel és kiforgatod a szavaikat. És qrvára nem arról van szó, aki rögtön beléd kötött (ami a flegma kérdésed alapján egyébként nem meglepő), hanem pl az említett könyves válaszolóról, aki jóindulattal próbált segíteni, neked meg egy köszi is luxus, sőt még te kezdted el gúnyolni. Nem szégyelled magad?
2020. ápr. 16. 21:24
24: tégedvis bombáz priviben?? Nekem már 4-et floodolt.... :-DDD
2020. ápr. 16. 22:03
Egy nárcisztikus 28 éves panaszkodik arról hogy otthon KELL élnie? Ez esküszöm divat lett manapság
Miért KELL velük élned? Változtass, költözz el, utána nem kell ellensúlyozni semmit
Vagy esetleg az már nem elég kényelmes ha nem mosnak és főznek rád?
2020. ápr. 17. 00:55
Az olvasás pl abban segít, hogy más bőrébe bújj és egy ideig másik világban élj.
Amúgy meg kockulj. Internetes játékokon rengeteg emberrel leher ismerkedni. Évekig játszottam egy társasággal folyamatos beszélgetés közben, együtt játék és találkozókat is szerveztünk (nem egy szobában kockulást, hanem hétvégi strandolás stb).
Amúgy az emberek 95%-a paraszt nem is értem miért csak 28 évesen jöttél rá erre. Az, hogy keresel ilyen embereket megint nem jó. Hagyd majd valaki rádtalál. Nekem a mostani legjobb barátnőm az, aki miatt elküldtek egy munkahelyről xD
2020. ápr. 17. 05:03
# 26 : Abszolút igazad van!
Na de majd te is megkapod tőle a magadét priviben… :-D :-D
Tényleg elképesztő, hogy hála helyett mérgező szülőkről papol..... Tényleg manapság már minden hülye tini is mérgező szülőket emleget, ha véletlenül el kell mosogatniuk, vagy le kell vinniük a szemetet, netán rájuk szólnak, hogy tanulni kéne...
Így aztán devalválódik maga a fogalom, és a _VALÓBAN_ mérgező szülős esetekre is csak legyintenek az emberek... HOgy "á, csak a szokásos tini hiszti".
28 évesen már rég saját lábon kéne állnia, nem pedig a szüleit ekézni…
2020. ápr. 17. 10:04
tudom ez a kerdezot biztosan meglepi mert nagyon fiatal lehet hozzam kepest de ez Mo on sajnos mindig igy volt legalabbis a haboru utani idoktol. Koszonjuk a kommunista rendszernek! Mi 1987 ben hagytuk el veglegesen Mo ot, mert mar akkor is rengeteg ilyen ember vette az embert korul munkahelyen, szomszedsagban varosban es videken egyarant. Ez valoszinuleg egy sajatsagos magyar mentalitas lehet mert kulfoldon is ugyanigy allnak egymashoz. Mi ket alkalommal voltunk az ugynevezett magyar klubban ami itt az allamok fovarosaiban altalaban mindenutt talalhato. a rosszindulat, a kioktatas az irigyseg olyan fokon megdobbentett bennunket hogy tanulva az esetbol az elmult evtizedek alatt mindossze egyetlen magyar csaladdal van kapcsolatunk az osszes baratunk nem magyar. Amikor 2000 ben otthon jartunk mentalitastban ugyanaz ha nem meg rosszabb volt mint 87 ben. azota nem jartunk ott es nem is tervezunk menni pedig Mo gyonyoru es sok szep dolgot szivesen ujra meglatogatnank de az altalanos mentalitas miatt inkabb nem tesszuk. Nemtudom hogyan vedheted ki ezeknek a mergezo embereknek a kozelseget de nagyon sajnallak mert tonkre tehetik az altalanos hangulatodat es az elethez valo viszonyodat is.
okt. 22. 11:10
utolso vagyok, bocs nem olvastam mindent el nem tudtam hogy foleg a kozvetlen csaladrol van szo. az csak ugy oldhato meg ha elkoltozol toluk mert amig veluk laksz addig az o szabalyaik az ervenyesek.
okt. 22. 11:14
Kapcsolódó kérdések: