Hol tudnám ellensulyozni az itthoni mérgező közeget? Próbálok épitő embereket megismerni de sokról kiderül hogy egy paraszt pl.
Ahogy nézem, ez tipikusan az, amikor mindenki hülye, csak a kérdezö helikopter.
Az eddigi válaszaid alapján NEM a környezeteddel van baj, hanem VELED!
Ahogy nézem, ez tipikusan az, amikor mindenki hülye, csak a kérdezö helikopter.
Az eddigi válaszaid alapján NEM a környezeteddel van baj, hanem VELED!
Ki mondta hogy mindenki hülye?A család neked mindenki?Gondolkozzál már.Mégis mire alapozod hogy velem lenne a baj?
Nehéz ez, mert most nehéz kimozdulni. Én azt csinálnám, hogy mindennap írnék egy-egy kedves ismerősnek, csevegnék vele, vagy felhívnám. Olyanokat, akikkel egy hullámhosszon vagyok, és kialakulhat jó beszélgetés. Pl. Facebook ismerősnek írnék, akikkel esetleg rég beszéltem. Megkérdezném: Hogy vagy? Mi van Veled?
És vagy kialakul vmi jó beszélgetés, vagy ha úgy látom, hogy zavarom, akkor hagyom.
28 évesen otthon dekkolsz, a szüleid nyakán...?? És még te panaszkodsz...???
ATYAVILÁG!
Már rég kitettelek volna, ha nem tetszik a rendszer!
Vegyél már vissza a stílusodból, ember! Te vársz itt segítséget, ehhez képest mindenkit leokádsz. Ki vagy te mégis?
Olyan hülye vagy, hogy nagy sértettségedben még azt sem bírtad értelmezni, hogy az a szerencsétlen válaszoló nem azt írta, hogy olvass a szobába zárkózva, hanem hogy HA szeretsz, akkor pl keress könyvklubokat EMBEREKKEL, ahol tudsz beszélgetni.
Mellesleg egy szros köszönömöt nem bírtál kinyögni a segítő szándékú válaszokra, csak mocskolódsz, gúnyolódsz, személyeskedsz, fikázol. Undorító ez a stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!