Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hol tudnám ellensulyozni az...

Hol tudnám ellensulyozni az itthoni mérgező közeget? Próbálok épitő embereket megismerni de sokról kiderül hogy egy paraszt pl.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 16:45
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hát nálam kur vára nincs köze a divathoz.Mindig is ilyenek voltak.
2020. ápr. 16. 17:18
 12/30 anonim ***** válasza:
69%
Fogd magad és cuccolj! Ha meg kiskorú vagy, akkor menj intézetbe! Már ha jogosnak fogják tartani a panaszodat...
2020. ápr. 16. 17:24
 13/30 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy nézem, ez tipikusan az, amikor mindenki hülye, csak a kérdezö helikopter.

Az eddigi válaszaid alapján NEM a környezeteddel van baj, hanem VELED!

2020. ápr. 16. 17:27
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy? Érdeklődési körrel kapcsolatban kezdenék pl. Ha szereted a könyveket, olvasni stb, akkor pl konyvklub ilyesmi. Én pl írni nagyon szeretek, felregisztraltam egy írással kapcsolatos oldalra és ott ismertem meg a mai legjobb barátaimat
2020. ápr. 16. 17:34
 15/30 anonim ***** válasza:
47%
Olvass.
2020. ápr. 16. 17:58
 16/30 A kérdező kommentje:

Ahogy nézem, ez tipikusan az, amikor mindenki hülye, csak a kérdezö helikopter.

Az eddigi válaszaid alapján NEM a környezeteddel van baj, hanem VELED!

Ki mondta hogy mindenki hülye?A család neked mindenki?Gondolkozzál már.Mégis mire alapozod hogy velem lenne a baj?

2020. ápr. 16. 18:30
 17/30 A kérdező kommentje:
28 vagyok.Az olvasás miben tudná ellensulyozni?Nekem emberek kellenének mert egy könyv nem tud szeretni meg reagálni.
2020. ápr. 16. 18:32
 18/30 anonim ***** válasza:
23%

Nehéz ez, mert most nehéz kimozdulni. Én azt csinálnám, hogy mindennap írnék egy-egy kedves ismerősnek, csevegnék vele, vagy felhívnám. Olyanokat, akikkel egy hullámhosszon vagyok, és kialakulhat jó beszélgetés. Pl. Facebook ismerősnek írnék, akikkel esetleg rég beszéltem. Megkérdezném: Hogy vagy? Mi van Veled?

És vagy kialakul vmi jó beszélgetés, vagy ha úgy látom, hogy zavarom, akkor hagyom.

2020. ápr. 16. 18:38
 19/30 anonim ***** válasza:
64%

28 évesen otthon dekkolsz, a szüleid nyakán...?? És még te panaszkodsz...???

ATYAVILÁG!

Már rég kitettelek volna, ha nem tetszik a rendszer!

2020. ápr. 16. 19:36
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

Vegyél már vissza a stílusodból, ember! Te vársz itt segítséget, ehhez képest mindenkit leokádsz. Ki vagy te mégis?

Olyan hülye vagy, hogy nagy sértettségedben még azt sem bírtad értelmezni, hogy az a szerencsétlen válaszoló nem azt írta, hogy olvass a szobába zárkózva, hanem hogy HA szeretsz, akkor pl keress könyvklubokat EMBEREKKEL, ahol tudsz beszélgetni.

Mellesleg egy szros köszönömöt nem bírtál kinyögni a segítő szándékú válaszokra, csak mocskolódsz, gúnyolódsz, személyeskedsz, fikázol. Undorító ez a stílus.

2020. ápr. 16. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!