Mit csináljak, ha nem akarom megismerni és mégis kényszerítenek?
Figyelt kérdés
Édesanyám mindenáron elvárja, h megismerjem a vér szerinti apámat, holott van már édesapám (az ő volt férje, aki felnevelt engem). Hazajövök hétvégére anyához, és este átjön ittasan a vér szerinti apám, amiről én nem is tudtam előtte, és elvárják h jópofát vágjak. Ha nem teszem, én vagyok a szar gyerek aki leszar mindenkit a földön...Kikészülök idegileg...Édesanyám nem érti meg, h én nem őt tekintem az édesapámnak, és kapom a fejmosást többek között azért, mert nem puszilkodom vele a névnapján, holott nem is ismerem, könyörgöm!!! SEGÍTSÉG!!!2016. ápr. 24. 10:39
1/2 anonim válasza:
Szard le, ennyit tudok javasolni. Ha tudod, hogy megy hozzátok, vagy csak épp beállít, akkor szépen vonulj fel a szobádba. Mondhat bárki bármit, ne érdekeljen. Te vagy szar, kapod a fejmosást?! Ők meg idióták..Ne foglalkozz velük.
2/2 anonim válasza:
Ne add be a derekad! Anyukád egyrészt erőszakos, másrészt nem normális, ha ilyesmit elvár. Nyugodtan mondd meg mindkettőjüknek, amit leírtál, hogy köszi már van apukád. Talán így nekik sem lesz olyan érdekes az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!