Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis mi baja van nevelőapámnak?

Mégis mi baja van nevelőapámnak?

Figyelt kérdés

Anyáéknak megmondtam,hogy hétvégén fogok gépezni.Már kb 1 éve.Így is történt.Most kimentem,majd nekem állt nevelőapám hogy: Ez k*rvá*a nem lesz ez így jó b*zdm*g!

És azért,mert hétvégén bent vagyok a szobámba és skypolok spanokkal.Én se foglalkozok az ő életével,nem szólok be neki hogy mi nem tetszik rajta,akkor őt miért zavarja ez?Nem is vagyok mindig itthon,de most igen és csak nekem állt.Mondta hogy vágjam le a füvet,megtettem még is nekem állt.R*hadt*l nem ismer,mert"házon kívül" r*h*dt más vagyok.Csak akkor nem ha nevelőapám itthon van.Mi baja?!

15/f

2016. ápr. 17. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Nyugodjál meg, attól megnyugszol!

Aztán kérdezd meg tőle mi baja, mert mi honnan a r*hadk*vap*csából tudjuk???

2016. ápr. 17. 15:14
 2/6 anonim válasza:
89%

Nekem a nevelőanyám szólogat be, mert hullik a hajam.

Intelligens egy nő.

15/L

2016. ápr. 17. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
hát ha nála laktok, akkor szerintem azért várja el jogosan, hogy tegyél vegyél a ház körül, meg csinálj meg pár dolgot... ha meg ő van nálatok, akkor meg nem érdekelne mit pofáz. én nem tudnám elfogadni,ha nevelőapám lenne... mondjuk attól függ,mióta nevel, ha teljesen kisgyerek korom óta, akkor persze megszoknám, de ha 10 évesen csak beállítana, akkor tuti nem úgy viszonyulnék már hozzá. lehet jó spanok lennénk vagy mittomén, de a határt megtartanám és nem engedném, hogy beleszóljon az életembe.
2016. ápr. 17. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolso: en is igy vagyok vele,csak hamar felkapja a vizet es megis utne,multkori veszekedesnel mar mondta hogy megtudna utni egy ilyen t*knyos gyereket mint amilyen en vagyok.O lakik nalunk es ugy 4 eve nevel..
2016. ápr. 17. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mikor beígér egy pofont, verést.. egyebet, mond neki, hogy "akkor sz*rtál utoljára, mert följelentelek a g*cibe."
2016. ápr. 18. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Öcsém,helyemben lennél magad alá sz*rnál:')
2016. ápr. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!