Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sosem akarja anyám megismerni...

Sosem akarja anyám megismerni a párom? Többi lent

Figyelt kérdés

Eddig két komolyabb kapcsolatom volt, ahol együtt éltem a párommal. Minden pasimnál az volt, hogy majd csak akkor vigyem haza, ha már komoly. Így mentem bele mindig az összeköltözésbe. Sajnos, most megint hazaköltöztem. És anyám kijelentette, hogy amíg nem diplomázom le, addig senkit sem akar látni. Állandóan még most is irányítani akar. Sajnos arról meg nem tehetek, hogy az eddigi kapcsolataim zátonyra futottak. Csak annyira bánt, hogy más lányoknál (tőlem fiatalabbanknál is) sokkal normálisabbak a szülők. És szerintem égő, hogy most addig csak úgy csináljak mint a tinik, hogy "suli után találkozunk". (Az mellékes, hogy később mentem vissza tanulni az egyetemre.) Komolyan mondom engem bánt, hogy az ő konzervatív gondolkodása miatt én kerülök kellemetlen helyzetbe.

25L

2016. nov. 23. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy ő mit mond, és hogy te mit teszel az két külön dolog.

Ne engedd, hogy belekényszerítsen a kislány szerepbe. A tőled fiatalabbaknak is így sikerült.

2016. nov. 23. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Neeem, ez tuti nem igazi kérdés. Direkt hergelni akarsz. 25 vagy, úgy élsz mint egy tini, tanulgatsz, nem dolgozol, anyunál laksz... és ki vagy akadva azon, hogy anyu nem enged a saját lakásában papást-mamást játszani a sokadik fickóddal? Ez komoly?
2016. nov. 23. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy dolgozom-e vagy nem. Igen, dolgozom.
2016. nov. 23. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Sajnos arról meg nem tehetek, hogy az eddigi kapcsolataim zátonyra futottak."... ezt ugye nem gondolod komolyan ? Amiben benne vagy, annak a végkimeneteléért te is felelős vagy. Anyádnak talán nem volt több párkapcsolata az életében és a te életviteled ilyen tekintetben már mint az övé volt. Az ő logikája szerint ez azért történt nálad, mert nem az ő tanácsait fogadtad meg, nem hallgatsz őrá.
2016. nov. 23. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem.létezik égő vagy kellemetlen, csak ha úgy akarod flmegélni.

Nem értem.kérdés lényegét.

Mindent értesz. Ki nem szrja le mit akar. Őt is még irányítja ő anyukája?? XD

2016. nov. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!