Sosem akarja anyám megismerni a párom? Többi lent
Eddig két komolyabb kapcsolatom volt, ahol együtt éltem a párommal. Minden pasimnál az volt, hogy majd csak akkor vigyem haza, ha már komoly. Így mentem bele mindig az összeköltözésbe. Sajnos, most megint hazaköltöztem. És anyám kijelentette, hogy amíg nem diplomázom le, addig senkit sem akar látni. Állandóan még most is irányítani akar. Sajnos arról meg nem tehetek, hogy az eddigi kapcsolataim zátonyra futottak. Csak annyira bánt, hogy más lányoknál (tőlem fiatalabbanknál is) sokkal normálisabbak a szülők. És szerintem égő, hogy most addig csak úgy csináljak mint a tinik, hogy "suli után találkozunk". (Az mellékes, hogy később mentem vissza tanulni az egyetemre.) Komolyan mondom engem bánt, hogy az ő konzervatív gondolkodása miatt én kerülök kellemetlen helyzetbe.
25L
Az hogy ő mit mond, és hogy te mit teszel az két külön dolog.
Ne engedd, hogy belekényszerítsen a kislány szerepbe. A tőled fiatalabbaknak is így sikerült.
Nem.létezik égő vagy kellemetlen, csak ha úgy akarod flmegélni.
Nem értem.kérdés lényegét.
Mindent értesz. Ki nem szrja le mit akar. Őt is még irányítja ő anyukája?? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!