Mit mondanátok a párotoknak, ha a szülők nem akarják még megismerni sem? Nem vagyunk gyerekek. Bővebben lennt.
Elváltunk a férjemmel kb egy éve. Nekem azóta van már kapcsolatom. 5 hónapja. Mivel közelednek az ünnepek, mindannyian ráérünk, szóltam, hogy a karácsonyi rokon látogatások alkalmával elhoznám őt is. Azt mondja anyám, jó, rendben!
Aztán pár nap múlva mégis felhív, hogy apám azt üzeni, hogyha beállitok egy idegennel, ő fogja magát és lelép.
Meg, hogy mindjárt agyverzest kap karácsonyig (anyám ). Úgyhogy a békesség érdekében mi maradjunk csak otthon.
Ezt meg is tenném, ha ők így akarják. De. Van egy kislányom, akit a rokonság látni szeretne, és tudom, hogy a kislányom is látni szeretné a mamáékat.
Ezenkívül a válásom óta rengeteget segítettek a gyerek dolgai körül. Szóval nem akarok hálátlan se lenni, mert tudom, hogy jönne a nagy dráma, hogy "egész évben segítünk neked, aztán karácsony Szent napján felénk se nézel! " ( mer ez nekik fontos, hogy karácsonykor mindannyian legyünk együtt. . Ha ez nincs meg örökre hallgatnom kell majd, hogy 2018 karácsonykor én nem voltam ott. .)
Tudod kinek kéne ezektől segítség,hánytorgatni való meg utána lehessen hajbókolni,kapcsolatot se tartanék,mi a frásznak?
40N
Szerintem a szüleid keményen zsarolnak érzelmileg. Ha tényleg szeretnek és fontos vagy nekik, akkor miért nem fogadják el a párodat? Nyugodtan mondhatnád, hogy te meg ettől kapsz agyvérzést. Ugyanis itt a te érzelmeid is számítanak, az, hogy te mit akarsz, hogyan lenne jó neked. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a szüleidet nem érdekli. Ne haragudj, elhiszem, hogy szereted őket, de objektíven nézve a szüleid viselkedése undorító és manipulatív.
(nem az előző válaszoló voltam)
"Aztán pár nap múlva mégis felhív, hogy apám azt üzeni, hogyha beállitok egy idegennel, ő fogja magát és lelép.
Meg, hogy mindjárt agyverzest kap karácsonyig (anyám ). Úgyhogy a békesség érdekében mi maradjunk csak otthon."
"Én nem utálom őket, jó a kapcsolatunk."
Te álomvilágban élsz. Ez hol jó kapcsolat, hogy közlik, hogy ne menj oda? Ez még csak nem is semmilyen kapcsolat, ez egy rossz kapcsolat...
4 lehetőséged van
1. Elmész a családi eseményre, és viszed a párodat is. Majd reménykedsz benne, hogy apádnak mégiscsak szimpi a pasas, és nem lép le. Ha meg lelép akkor csendben, kínosan telik le a többi idő. Persze téma lesz: "2018 karácsonyán hát nem lehozta azt az idegent?"
2. Nem mész el, otthon hármasban töltitek az ünnepeket.
3. Csak te és a lányod mentek le.
4. A lányodat leviszed, te a pároddal ünnepelsz.
Tied a választás joga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!