Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondanátok a párotoknak,...

Mit mondanátok a párotoknak, ha a szülők nem akarják még megismerni sem? Nem vagyunk gyerekek. Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

Elváltunk a férjemmel kb egy éve. Nekem azóta van már kapcsolatom. 5 hónapja. Mivel közelednek az ünnepek, mindannyian ráérünk, szóltam, hogy a karácsonyi rokon látogatások alkalmával elhoznám őt is. Azt mondja anyám, jó, rendben!

Aztán pár nap múlva mégis felhív, hogy apám azt üzeni, hogyha beállitok egy idegennel, ő fogja magát és lelép.

Meg, hogy mindjárt agyverzest kap karácsonyig (anyám ). Úgyhogy a békesség érdekében mi maradjunk csak otthon.

Ezt meg is tenném, ha ők így akarják. De. Van egy kislányom, akit a rokonság látni szeretne, és tudom, hogy a kislányom is látni szeretné a mamáékat.

Ezenkívül a válásom óta rengeteget segítettek a gyerek dolgai körül. Szóval nem akarok hálátlan se lenni, mert tudom, hogy jönne a nagy dráma, hogy "egész évben segítünk neked, aztán karácsony Szent napján felénk se nézel! " ( mer ez nekik fontos, hogy karácsonykor mindannyian legyünk együtt. . Ha ez nincs meg örökre hallgatnom kell majd, hogy 2018 karácsonykor én nem voltam ott. .)

2018. dec. 18. 17:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%
10-eshez csatlakozom: nem karácsonykor bemutatni az új pasit, öt hónap még kevés idő. Bár hogy mért irtózik tőle, és mért nem tudja ezt rendesen elmondani, az csak az agresszív tahóságára utal. Kérdezd meg a szüleidet, menjél-e ketten a gyerekkel vagy vidd és hagyd ott csak a gyereket vagy egyáltalán nem kívánnak titeket látni. A barátod is kibírja, ha nem veled tölti az egész karácsonyt.
2018. dec. 18. 17:47
 12/33 A kérdező kommentje:

Igen, hát ezt is említette a jóanyám, hogy eddig is bemutathattam volna. Csak eddig szinte sosem volt időnk, mert csak hétvégente tudunk találkozni és érthető módon ezt a rövidke időt inkább egymásra szenteltük!

Azt csak megjegyezném, hogy a volt férjemet ugyanúgy karácsonykor vittem haza, akkor két hete !!! randizgattunk. Igaz, őt már évek óta ismerték, mert "falubeli ".

Köszönöm a válaszokat, eddig mind nagyon elgondolkodtató.

2018. dec. 18. 17:48
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
40N vagyok a gyerekem társa nem idegen,van ahol a férj feleség kis idegen nem vihetik haza meg semmi családi dologra utána meg előadják a h vő meg meny utálja őket,ok és okozat. Kettő ha lesz közös gyereketek őt is otthon hagyod majd, mert ő is idegen lesz,őket az zavarja tuti h elmertél válni kimertél lépni egy rosszból.. És igen köztetek ami van az minden csak nem jó kapcsolat.. :O Ott ilyen kérdés fel se merül, h megkérnek h ne menjek haza mert merészelek párkapcsolatban lenni meg hasonlók.. Igen maradjatok otthon,látszik h nem látnak szívesen..
2018. dec. 18. 17:49
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ez a karácsony...

A szeretet nagy és dicső ünnepe, csak családokat tesz idegbeteggé.

Szánalom.

2018. dec. 18. 17:54
 15/33 A kérdező kommentje:

Szomorú amit írtok, mert egyébként jól elvagyok velük, de azt hiszem tényleg egy kicsit önző dolgot kérnek tőlem.

Azt tervezem mondani, hogy nem megyünk és nem azért mert én így akarom, hanem mert ti kényszerítik rá. Anyám még lehet, hogy ezt meg is érti, de apám elég keményfejű.

És igen, zavarja őket, hogy elváltunk, többször elmondták, hogy teljesen kivannak a dologtól, azon kívül ők mai napig jóba vannak (mondjuk ennek eddig örültem, hogy feszültségmentes a viszonyuk ).

2018. dec. 18. 17:55
 16/33 anonim ***** válasza:
88%

Istenem ez a karácsony...

A szeretet nagy és dicső ünnepe, csak családokat tesz idegbeteggé.

Szánalom.

Nem a Karácsony teszi azzá őket. Nem a Karácsony hibája h ilyenkor el akarják játszani kötelezően bármi áron keserves kínnal sokan a családot miközben 80%-ban év közben is telibe szarják egymást. :(

58N

2018. dec. 18. 17:57
 17/33 A kérdező kommentje:
És a páromnak hogy tálaljam ezt? ? Eddig arról volt szó, hogy majd megyünk első napon. . Mit mondjak neki? ? Hogy a faterom kattant, de nem kell rá haragudni ő már csak ilyen, amúgy kb megtiltotta, hogy belépj a küszöbön ?
2018. dec. 18. 17:59
 18/33 anonim ***** válasza:
37%

Én is elváltam egy erőszakos, félre járkálótól. Nálunk is a szüleim őt pártolták,sajnos ez jellemző.. :(

58N

2018. dec. 18. 18:00
 19/33 anonim ***** válasza:
74%

Én helyetekbe nem mennék oda,de egyedül se. Milyen jogon szolnak bele a életedbe,maradtál volna látszat házasságban a rosszban? Akkor hu de jó lenne most a fa alatt alakoskodni egy közös színházban? Sajnos sokan igy élnek,és ezért van végig üvöltve a Karácsony is,az összezárás miatt olyan emberekkel akik egymásra se bírnak már nézni..

58N

2018. dec. 18. 18:03
 20/33 anonim ***** válasza:
66%
En a helyedben azt csinalnam, hogy a kapcsolat ilyen korai szakaszaban 24-25 mindenki sajat rokonokkal, aztan majd amikor "egy csalad" lesztek, együtteltek stb. raertek együtt rokonozni meg sokszor. Közben meg majd be tudod oket mutatni egymasnak alkalmasabb idopontban mint egy bensoseges csaladi ünnep.
2018. dec. 18. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!