Mit mondanátok a párotoknak, ha a szülők nem akarják még megismerni sem? Nem vagyunk gyerekek. Bővebben lennt.
Elváltunk a férjemmel kb egy éve. Nekem azóta van már kapcsolatom. 5 hónapja. Mivel közelednek az ünnepek, mindannyian ráérünk, szóltam, hogy a karácsonyi rokon látogatások alkalmával elhoznám őt is. Azt mondja anyám, jó, rendben!
Aztán pár nap múlva mégis felhív, hogy apám azt üzeni, hogyha beállitok egy idegennel, ő fogja magát és lelép.
Meg, hogy mindjárt agyverzest kap karácsonyig (anyám ). Úgyhogy a békesség érdekében mi maradjunk csak otthon.
Ezt meg is tenném, ha ők így akarják. De. Van egy kislányom, akit a rokonság látni szeretne, és tudom, hogy a kislányom is látni szeretné a mamáékat.
Ezenkívül a válásom óta rengeteget segítettek a gyerek dolgai körül. Szóval nem akarok hálátlan se lenni, mert tudom, hogy jönne a nagy dráma, hogy "egész évben segítünk neked, aztán karácsony Szent napján felénk se nézel! " ( mer ez nekik fontos, hogy karácsonykor mindannyian legyünk együtt. . Ha ez nincs meg örökre hallgatnom kell majd, hogy 2018 karácsonykor én nem voltam ott. .)
Igen, hát ezt is említette a jóanyám, hogy eddig is bemutathattam volna. Csak eddig szinte sosem volt időnk, mert csak hétvégente tudunk találkozni és érthető módon ezt a rövidke időt inkább egymásra szenteltük!
Azt csak megjegyezném, hogy a volt férjemet ugyanúgy karácsonykor vittem haza, akkor két hete !!! randizgattunk. Igaz, őt már évek óta ismerték, mert "falubeli ".
Köszönöm a válaszokat, eddig mind nagyon elgondolkodtató.
Istenem ez a karácsony...
A szeretet nagy és dicső ünnepe, csak családokat tesz idegbeteggé.
Szánalom.
Szomorú amit írtok, mert egyébként jól elvagyok velük, de azt hiszem tényleg egy kicsit önző dolgot kérnek tőlem.
Azt tervezem mondani, hogy nem megyünk és nem azért mert én így akarom, hanem mert ti kényszerítik rá. Anyám még lehet, hogy ezt meg is érti, de apám elég keményfejű.
És igen, zavarja őket, hogy elváltunk, többször elmondták, hogy teljesen kivannak a dologtól, azon kívül ők mai napig jóba vannak (mondjuk ennek eddig örültem, hogy feszültségmentes a viszonyuk ).
Istenem ez a karácsony...
A szeretet nagy és dicső ünnepe, csak családokat tesz idegbeteggé.
Szánalom.
Nem a Karácsony teszi azzá őket. Nem a Karácsony hibája h ilyenkor el akarják játszani kötelezően bármi áron keserves kínnal sokan a családot miközben 80%-ban év közben is telibe szarják egymást. :(
58N
Én is elváltam egy erőszakos, félre járkálótól. Nálunk is a szüleim őt pártolták,sajnos ez jellemző.. :(
58N
Én helyetekbe nem mennék oda,de egyedül se. Milyen jogon szolnak bele a életedbe,maradtál volna látszat házasságban a rosszban? Akkor hu de jó lenne most a fa alatt alakoskodni egy közös színházban? Sajnos sokan igy élnek,és ezért van végig üvöltve a Karácsony is,az összezárás miatt olyan emberekkel akik egymásra se bírnak már nézni..
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!