Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mi a véleményet...

Mit csináljak? Mi a véleményetek érről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 eves lány vagyok nincsenek nagy igényeim de naponta sülődőbe tehát hétfőtől-péntekig kapok 1000 forintot arra hogy vegyek magamnak valami kaját otthonról sose viszek semmit anyukám is és apukám is megengedték hogy létesen műkörmöm viszont amikkor mondtam nekik hogy szeretnék körmöshöz menni és kérek rá pénzt akkor anyukám közölte velem hogy ők erre nem adnak pénzt oldjam meg magamnak semmi másra nem adnak pénzt tényleg csak a bérleteimre és napi étel pénzt adnak dolgozni nem tudok és a napi 1000 forintból sem tudom összespórolni magamnak van valami ötletek hogy mit csinaljak vagy mi a ti véleményetek erről tudom hogy sokan írni fogjátok hogy minek az meg lehet a nélkül is élni amit én megértek de az egy lányt nőiessé tesz szerintem ha kinézz valahogy a körme természetesen nem akarok ilyen nagyon hosszú nagyon csicsás körmöket de bármit mondtatok neki mindig azt mondja hogy finanszírozzam magamnak de azért mégis 16 evesen és hozza teszem hogy állunk úgy anyagilag hogy tudjanak rá adni pénzt tehát nem is az anyagi helyzet miatt nem adnak rá pénzt szerintetek??

2020. ápr. 15. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
84%

akkor is fogadd el, nem a te pénzed és még jogilag sem kötelesek ezt fizetni. Te sem vagy kompromisszum képes mert nem akarod házilag csinálni (ami szerintem amúgy jó móka még akkor is ha elrontod).

Majd ha nagylány leszel (és nem lesz kijárási korlátozás) és saját fizud lesz, azzal már azt kezdesz amit akarsz. Felfogod????? XD

2020. ápr. 17. 11:29
 82/88 anonim ***** válasza:
35%

"a távoktatáshoz nem kell otthonról elmenni...szóval sajnáltasd még magad.

a műköröm nem a világ vége és ha valakinek nincs pénze ha más nem hobbiból házilag megcsinálja magának. Ha ez nem tetszik addig a pár hónapig túléled, úgy sem mész ki pasizni -.-"

A te stílusod aztán sokkal különb... a kérdező még mindig próbál normálisan válaszolgatni pedig már 20an szétoltották es megalázták az élettelen emberek.

2020. ápr. 17. 11:29
 83/88 anonim ***** válasza:
34%

ő az élettelen, hogy ez a legnagyobb problémája és nem hajlandó házilag műkörmöt csinálni.... nem nagy kunszt és jó móka karantén idején.

Csak hát a hölgynek nem a műköröm hiányzik, hanem a minőségi műköröm, mert igényei azért vannak arra, hogy ki se lép a házból -.-"

2020. ápr. 17. 11:31
 84/88 anonim ***** válasza:
100%

például: én imádom a koktélokat,de most ugye nincs nyitva ilyen hely. Én nem hisztizek, hogy márpedig nekem kell egy alkoholmentes koktél, hanem rájöttem hogy van itthon egy koktél receptes könyvem és veszek neten koktél hozzávalókat és kipróbálom magam.

Rohadtul nem értek hozzá, tehát az első biztos rossz lesz,de addig is eltelik az idő és jó móka lesz.

Kérdező is megelégedhetne annyival, hogy megpróbál maga műkörmöt csinálni. :P

2020. ápr. 17. 11:35
 85/88 anonim ***** válasza:
84%

A stílus a valaszadókra gondoltam, hogy milyen stílusban válaszolna.

Azt, hogy te is reagálsz ényi ilyen válasz után megértem!

Amúgy meg, ha a válaszaim olvastad volna, védtelek és adtam tanácsot is!

2020. ápr. 17. 11:35
 86/88 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem elég felelőtlen tanács, hogy valaki kezdjen el otthon szórakozni a műkörmökkel. Egyrészt az alapanyagok beszerzése (ha normális, jó minőséggel akarsz dolgozni) nem két fillér, másrészt lazán szétcseszed a körmöd vele, mert nem értesz hozzá. Tipes körmöt esetleg meg lehet probálni feltenni, de rendes építettel való kísérletezéssel körmös múlt nélkül óvnék mindenkit, mert utána jön a sírás, hogy begomásodott, leszakadt stb. Lehet valaki tényleg ügyes és youtube vidik alapján megcsinálja, de nem ez a jellemző. Általában szétcseszi a körmét vele, de minimum nem lesz se tartós, se szép. Azért egy koktél összemixelését meg egy körömépítést ne hasonlítsunk már össze... az első ha szr lesz max kiöntöd, második esetén meg hónapokra elbaxod a körmeidet.
2020. ápr. 17. 11:41
 87/88 anonim ***** válasza:
100%

akkor ne műkörmöt csináljon csak szépen ápolja és lakkal kísérletezzen stb. Néha az igényeket alább kell adni. de ennyi erővel ne fessen az ember otthon hajat, mert azt is elronthatja stb.

A koktél terén azt értettem, hogy legalább annyira halálosan fontos, mint a műköröm tehát semennyire. Túl lehet műköröm nélkül élni pár hónapot és ha ő CSAK ettől érzi nőiesnek magát (16 évesen XD) akkor az szomorú.

2020. ápr. 17. 11:45
 88/88 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy igen! Ha csak géllakkozó, ahoz venni kell UV lámpát meg koromápolót, alap illetve fedőlakkot, gonmaölöt, gellakkot (a matrica meg a gyöngyök extrák ne nézzük, azok tényleg olcsók) az is alaphangon kb egy 20as beszerezni! Hát még ha építed! Van akinek még kézügyesség sincs hozzá! Ha a műkörömre nem adnak, akkor egy 20ast se fognak gépre meg a cucokra...

Sztm is csináld sima lakkal, ha nem kapalsz, nem misogatsz, akkor nem jön le olyan hamar.

A ragasztható műköröm is pénz és az jó esejjel beszakad, 3 nap után lejön.

Szóval fogadd el, hogy nem adnak. Esetleg a járvány után keress diákmunkát vagy valahogy old meg majd ha lesz suli, a kaját olcsóbban!

2020. ápr. 17. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!