Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mi a véleményet...

Mit csináljak? Mi a véleményetek érről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 eves lány vagyok nincsenek nagy igényeim de naponta sülődőbe tehát hétfőtől-péntekig kapok 1000 forintot arra hogy vegyek magamnak valami kaját otthonról sose viszek semmit anyukám is és apukám is megengedték hogy létesen műkörmöm viszont amikkor mondtam nekik hogy szeretnék körmöshöz menni és kérek rá pénzt akkor anyukám közölte velem hogy ők erre nem adnak pénzt oldjam meg magamnak semmi másra nem adnak pénzt tényleg csak a bérleteimre és napi étel pénzt adnak dolgozni nem tudok és a napi 1000 forintból sem tudom összespórolni magamnak van valami ötletek hogy mit csinaljak vagy mi a ti véleményetek erről tudom hogy sokan írni fogjátok hogy minek az meg lehet a nélkül is élni amit én megértek de az egy lányt nőiessé tesz szerintem ha kinézz valahogy a körme természetesen nem akarok ilyen nagyon hosszú nagyon csicsás körmöket de bármit mondtatok neki mindig azt mondja hogy finanszírozzam magamnak de azért mégis 16 evesen és hozza teszem hogy állunk úgy anyagilag hogy tudjanak rá adni pénzt tehát nem is az anyagi helyzet miatt nem adnak rá pénzt szerintetek??

2020. ápr. 15. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
84%
Mordori nyelven íródott, én meg nem szólalok rajta.
2020. ápr. 15. 17:30
 12/88 A kérdező kommentje:
Látom nem értettétek de mindegy is miért ne tudnám milyen anyagi helyzetbe vagyunk? 2 nem nem csak ez tesz igényessé ez egy pluszt add 3 nem is értem hogy miért egyből az emberbe kell belekötni ha nincsen semmi normális hozzáfűzni valód akkor minek írsz bármit is nyilván nem most karantén alatt gondoltam hogy elmegyek körmöshöz (mert amúgy sincs) jah és a nem tudok spórolni lánynak üzenem hogy reggel fél 7 kor indulok el otthonról és 4 kor szoktam haza menni és durván 5 fel 6 rá érek haza azért ennyi idő alatt igazan elmegy napi 1000 forint
2020. ápr. 15. 17:31
 13/88 anonim ***** válasza:
82%

1. Tanulj már meg írni a saját anyanyelveden! Tudod mi az az írásjel?

2. Járvány van, jelenleg nem is értem, hogy merült fel ez a probléma?

3. Miért nem tudsz dolgozni?

4. Apránként lehet venni géllakkhoz dolgokat, akár használtan is. Van egy csomó YouTube video hozzá, én magamnak csinálom pedig 35 eves vagyok és jól keresek, lenne pénzem körmösre, csak így egyszerűbb, meg tudom csinálni magamnak akármikor, éjjel is, ha akkor van rá időm. Pinteresten van egy csomó gellakk tipp.

4.16 évesen szülinapra, ünnepekre kaptam pénzt, így spóroltam össze nagyobb dolgokra.

2020. ápr. 15. 17:34
 14/88 anonim ***** válasza:
83%
Mégis mire megy el napi 1000 Ft? Ismétlem, ha csak kajára kell: Veszel olcsón kenyeret, az egy jó darabig elég, több napig, és felvágottat. Konkrétan 1000 Ft-ból 2-3 napra tudsz bevásárolni, ha mindig szendvicset csinálsz magadnak. Apám ennyi pénzből 6-7 db szendvicset csinált, és két napig ettük, mindketten. Máris lenne élből 2-3 ezer forintod.
2020. ápr. 15. 17:36
 15/88 A kérdező kommentje:

Tehát nem fogok neki esni magamnak körmöt építeni mert semmit nem tudok róla nem véletlenéül egy olyan szakma amit tanulni kell.

Még is elmondanád nekem hogy 16 évesen mit hol és mikor dolgozzak amikor hétfőtől péntekig iskolába járok???

2020. ápr. 15. 17:36
 16/88 anonim ***** válasza:
58%

nincs iskola, otthon kell tanulni -.-"

még valami füllentés?

Amúgy simán kitanulhatod sok youtuber csinálja és karantén alatt megy ez a legjobban, időd mint a tenger.

2020. ápr. 15. 17:38
 17/88 anonim ***** válasza:
85%
Én is magamnak géllakozok (23), sztem tök jó, de csóri kérdező műkörmöt akar. Am 3as válaszolóként írtam egy egész használható ötletet amivel a karantén alatt össze tudnál spórolni egy kicsit, a szüleid abba nem mennének bele? Mert arra nem is reagáltál :( helyetted mi nem tudunk több zsebpénzt kérni neked a szüleidtől.
2020. ápr. 15. 17:38
 18/88 anonim ***** válasza:
86%
Jelenleg sehol nincs iskola, ergo pocsék kifogás. Az osztálytársam dolgozik, pont ezért. Ha meg online oktatás, dolgozni szerintem hétvégén is lehet, pakolni, valamelyik boltban.
2020. ápr. 15. 17:39
 19/88 anonim ***** válasza:
72%
műkörmös végzettségem volt és megsúgom a műköröm tönkrecseszi a körmöt, idővel olyan ronda és vékony lett mindegyik vendégemnek a körme:S de ha muszáj vegyél egy uv sugaras készüléket, amivel megkeményíted a géllakkot és otthon gyakorold ki, vegyél apró díszítéseket, amiket beleraksz a gélbe stb. találd föl magad elég nagy vagy már hozzá:P
2020. ápr. 15. 17:42
 20/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 3-as válaszolónak a normális választ majd megpróbálom megkérdezni tőle hátha sikerül :)
2020. ápr. 15. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!