Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mi a véleményet...

Mit csináljak? Mi a véleményetek érről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 eves lány vagyok nincsenek nagy igényeim de naponta sülődőbe tehát hétfőtől-péntekig kapok 1000 forintot arra hogy vegyek magamnak valami kaját otthonról sose viszek semmit anyukám is és apukám is megengedték hogy létesen műkörmöm viszont amikkor mondtam nekik hogy szeretnék körmöshöz menni és kérek rá pénzt akkor anyukám közölte velem hogy ők erre nem adnak pénzt oldjam meg magamnak semmi másra nem adnak pénzt tényleg csak a bérleteimre és napi étel pénzt adnak dolgozni nem tudok és a napi 1000 forintból sem tudom összespórolni magamnak van valami ötletek hogy mit csinaljak vagy mi a ti véleményetek erről tudom hogy sokan írni fogjátok hogy minek az meg lehet a nélkül is élni amit én megértek de az egy lányt nőiessé tesz szerintem ha kinézz valahogy a körme természetesen nem akarok ilyen nagyon hosszú nagyon csicsás körmöket de bármit mondtatok neki mindig azt mondja hogy finanszírozzam magamnak de azért mégis 16 evesen és hozza teszem hogy állunk úgy anyagilag hogy tudjanak rá adni pénzt tehát nem is az anyagi helyzet miatt nem adnak rá pénzt szerintetek??

2020. ápr. 15. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
19%
Kis kamu gép még mindig nem írtad hova a fenébe tudsz suliba járni karantén idején?! Nincs iskola, csak otthon!! És műköröm tényleg fölösleges kiadás munka hiány idején , mellesleg én havi 1000 ft-ot kaptam annó nem napot. Elkényeztetett liba😒
2020. ápr. 16. 00:03
 52/88 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem debil vagy.
2020. ápr. 16. 02:47
 53/88 anonim ***** válasza:
11%
Aztán belegondoltál hogy mit tudsz a műkörömmel csinálni? Kolléga nőnek van, ő megbánta, mert a seggét se tudja kitörölni rendesen. Mosogatáskor sem az igazi, hát még egy kiadós kerti kapáláskor,nehéz a sok piszkot kimosni alóla.
2020. ápr. 16. 06:20
 54/88 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon zavaros ez az egész. Most nincs iskola tehát kapod a pénzt vagy nem? Így hogy nincs iskola van időd elmenni dolgozni, nem? Amúgy meg ne legyél már ilyen szerencsétlen hogy a szüleid kellenek ahhoz hogy munkát találj. Regisztrálsz egy diakszövetkezethez.... Ha felnőttnek akarsz tűnni akkor viselkedj is úgy.
2020. ápr. 16. 09:16
 55/88 anonim ***** válasza:
100%

53as az azért ritka, hogy valaki egy sima nem csúcsos, nem túl hosszú műkőrőmmel nem tudja kitörőlni meg mosogatni!

Én is csináltam vele mindent, meg kell szokni!

2020. ápr. 16. 10:20
 56/88 anonim ***** válasza:
100%

54! Írta, hogy szülei nem segítenek neki munkát találni és feleslegesnek is tartsák, hogy dolgozzon!

Amúgy meg tavoktatás van! Hogy találna magától diákmunkát vírus idején? Normális munkát nem találnak az emberek!

2020. ápr. 16. 10:21
 57/88 anonim ***** válasza:
28%
ő azt írta reggel 7-kor kimegy és délután jön haza, ez kamu mert a távoktatásnak a lényege, hogy ne lépj ki a házból. Szóval a hölgy valamiért hazudik, hogy megsajnálják a logikus megoldások meg nem érdeklik, sőt besértődik hogy "csak" szóbeli dicséretet kap, ha rendet rak maga után. Vagyis pénzt akar és ennyi.
2020. ápr. 16. 10:36
 58/88 anonim ***** válasza:
22%
Tudom hogy tavoktatas van de éppen ezért otthon van tehát nem kell kaját vennie. Azt viszont nem írta le hogy most akkor kapja e ugyanúgy a pénzt vagy nem. Kicsit fura nekem hogy ez most jut neki eszébe.... És megkérdezem mégegyszer. Minek kellenek a munkához a szülei? Diakszövetkezethez regisztrál és ennyi.
2020. ápr. 16. 11:01
 59/88 anonim ***** válasza:
61%
Én annak idején egy hétre kaptam egy ezrest. Ha gyűjtöttem valamire akkor vettem egy zacskó kekszet amit több napig kihúztam hogy ne kelljen mindennap kaját venni. Illetve ha rövidebb napok voltak akkor nem ettem csak mikor hazaértem :P
2020. ápr. 16. 11:10
 60/88 A kérdező kommentje:
Tehát nem a mostani helyzetre értettem. Nem nem kapom meg most a napi 1000-est. És még is hogy megyek el úgy dolgozni ha a szüleim nem engedik?? Mindenki nagyon okos.
2020. ápr. 16. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!