Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mi a véleményet...

Mit csináljak? Mi a véleményetek érről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 eves lány vagyok nincsenek nagy igényeim de naponta sülődőbe tehát hétfőtől-péntekig kapok 1000 forintot arra hogy vegyek magamnak valami kaját otthonról sose viszek semmit anyukám is és apukám is megengedték hogy létesen műkörmöm viszont amikkor mondtam nekik hogy szeretnék körmöshöz menni és kérek rá pénzt akkor anyukám közölte velem hogy ők erre nem adnak pénzt oldjam meg magamnak semmi másra nem adnak pénzt tényleg csak a bérleteimre és napi étel pénzt adnak dolgozni nem tudok és a napi 1000 forintból sem tudom összespórolni magamnak van valami ötletek hogy mit csinaljak vagy mi a ti véleményetek erről tudom hogy sokan írni fogjátok hogy minek az meg lehet a nélkül is élni amit én megértek de az egy lányt nőiessé tesz szerintem ha kinézz valahogy a körme természetesen nem akarok ilyen nagyon hosszú nagyon csicsás körmöket de bármit mondtatok neki mindig azt mondja hogy finanszírozzam magamnak de azért mégis 16 evesen és hozza teszem hogy állunk úgy anyagilag hogy tudjanak rá adni pénzt tehát nem is az anyagi helyzet miatt nem adnak rá pénzt szerintetek??

2020. ápr. 15. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
94%

Mindenki normális választ adott. Két kérdést tettél fel.

1. Mit csinálj?

2. Mi a véleményünk erről, amit leírtál.

Mi csak válaszoltunk, és nem hülyeségeket írtunk.

2020. ápr. 15. 17:45
 22/88 anonim ***** válasza:
81%
Jaj de megy a hiszti! Én pl csak heti 2 este dolgoztam anno, elmentem takarítani egy nénihez, a lánya fizetett. Lehet pl online is dolgozni, nálunk a cégnél volt, aki diákmunkában moderátor volt esti órákban, de ő értelmes volt, ilyen munkát neked tuti nem adnék. Alkalmaztunk alkalmi diákmunkás hosstess lányokat is rendezvényeken, a regisztrációban kellett segíteni, promo ajándékokat osztogatni. De azért válogattunk, és te sajnos írni se tudsz, flegma is vagy, hisztis is vagy, és mindenre csak kifogásokat írsz.
 23/88 anonim ***** válasza:
84%
na és manapság hol van iskola nyitva, karantén alatt,áruld már el kicsi lány -.-"
 24/88 A kérdező kommentje:
Én vagyok a flegma a hisztis meg stb ne haragudjatok már meg de ti mondjátok akik válaszolnak egy kérdésre úgy hogy elhordjatok a másikat de nem is ismeritek
2020. ápr. 15. 17:48
 25/88 A kérdező kommentje:
Végre még egy normális válaszoló aki megerti nagyon szépen köszönöm a 24-es válaszolónak nem egyből a másik kritizálása leszólása!!!💜
2020. ápr. 15. 17:51
 26/88 anonim ***** válasza:
86%
Igen, te vagy. Van amire nem reagálsz. A kérdést te tetted fel, mégis háborogsz a véleményeken. Kaptál jó ötleteket, egy körmös is írt, mégis azt hiszed, te mindent jól csinálsz, pedig ha nem mész dolgozni, akkor bizony azt az ezer forintot kell beosztanod úgy, hogy mindenre jusson, csak türelem kellene hozzá. Na meg, minek, ha úgyis járvány után mész? Az pedig nem hónap múlva ér véget.
2020. ápr. 15. 17:52
 27/88 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy télleg hagyjátok már szegény kérdezőt, jó hogy nem az uránbányába külditek 16 évesen... úgy írtok mintha annyira lehetne urizálni napi 1000 Ft-ból, ami kb szarra se elég ha valakinek az egész napos kajáját kell abból finanszíroznia, de még spóroljon is belőle vagyonokat, amikor a szülei az olvasottak alapján nem mélyszegénységböl jönnek.
2020. ápr. 15. 17:52
 28/88 A kérdező kommentje:
És még valami a 24-es hozzászóláshoz hogy én se értem az ilyen szülőket ha valaki gyereket szül legyen lány vagy fiú akor tudhatna hogy egy idő után lesznek igényei a gyereknek ha én szülni fogok biztos másképp fogom ezt csinálni és nem fogok semmi ilyen dolgot elvenni a gyerekem életéből hisz 18 év alatt gyerek az ember ami azt jelenti hogy a szülő felelős érte és én megértem azt hogy sokan dolgoznak gyerekként is de azért az ilyen kisebb dolgokat igazan állhatnák a szülők de ez persze az én véleményem biztos sokan nem értenek ezzel egyett.
2020. ápr. 15. 17:55
 29/88 anonim ***** válasza:
83%

Körmösből van olcsóbb és drágább. Napi 1000 forint az kellőképpen elég arra, hogy ki tudja magának gazdálkodni a pénzt úgy, hogy félretegyen. Ha nem kell semmi, akkor persze, költsön, de ha műkörmöst akar, 1-2 naponta 500 forintot félretesz, és rövidesen megvan.

Egyébként, a leírás alapján nincs olyan rossz sorsa a kérdezőnek, hogy betöltve a tizennyolcat lelépjen otthonról. A legnagyobb gond az legyen, hogy nem adnak pénzt neki körmösre. Nem azt tiltják, hogy körmöshöz menjen, dolgoznia se kellene hozzá, csak várnia.

2020. ápr. 15. 17:56
 30/88 A kérdező kommentje:
De igen is válaszoltam rá hogy nem fogom magamnak csinálni mert ez nem véletlenül szakma amit tanulni kell festeni se állhat neki akárki mert ahoz is kell egy tudás az is egy szakma amit tudni kell nem véletlenül tanítják.
2020. ápr. 15. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!