Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Mi a véleményet...

Mit csináljak? Mi a véleményetek érről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 eves lány vagyok nincsenek nagy igényeim de naponta sülődőbe tehát hétfőtől-péntekig kapok 1000 forintot arra hogy vegyek magamnak valami kaját otthonról sose viszek semmit anyukám is és apukám is megengedték hogy létesen műkörmöm viszont amikkor mondtam nekik hogy szeretnék körmöshöz menni és kérek rá pénzt akkor anyukám közölte velem hogy ők erre nem adnak pénzt oldjam meg magamnak semmi másra nem adnak pénzt tényleg csak a bérleteimre és napi étel pénzt adnak dolgozni nem tudok és a napi 1000 forintból sem tudom összespórolni magamnak van valami ötletek hogy mit csinaljak vagy mi a ti véleményetek erről tudom hogy sokan írni fogjátok hogy minek az meg lehet a nélkül is élni amit én megértek de az egy lányt nőiessé tesz szerintem ha kinézz valahogy a körme természetesen nem akarok ilyen nagyon hosszú nagyon csicsás körmöket de bármit mondtatok neki mindig azt mondja hogy finanszírozzam magamnak de azért mégis 16 evesen és hozza teszem hogy állunk úgy anyagilag hogy tudjanak rá adni pénzt tehát nem is az anyagi helyzet miatt nem adnak rá pénzt szerintetek??

2020. ápr. 15. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
65%

ezt írtad:

"jah és a nem tudok spórolni lánynak üzenem hogy reggel fél 7 kor indulok el otthonról és 4 kor szoktam haza menni és durván 5 fel 6 rá érek haza azért ennyi idő alatt igazan elmegy napi 1000 forint"

a távoktatáshoz nem kell otthonról elmenni...szóval sajnáltasd még magad.

a műköröm nem a világ vége és ha valakinek nincs pénze ha más nem hobbiból házilag megcsinálja magának. Ha ez nem tetszik addig a pár hónapig túléled, úgy sem mész ki pasizni -.-"

2020. ápr. 17. 10:57
 72/88 anonim ***** válasza:
88%
ja és sima sulinál is ennyi időd van magadra:P és tudom mi a távoktatás, van részem benne. Egyszerűen hülyeségre kell a pénz és még azon nyafogsz hogy "csak" szóbeli dícséretet kapsz ha kitakarítasz magad után (ami szerintem alap hogy takarítasz). pénzt akarsz a semmiért. Kijárási korlátozáskor meg tényleg ne menj dolgozni, mert nem megélhetési probléma miatt kéne neked...
2020. ápr. 17. 10:59
 73/88 A kérdező kommentje:
Hát látom te nem nőttél fel túl nagy szeretetben az is biztos.
2020. ápr. 17. 11:03
 74/88 anonim ***** válasza:
28%

de abban nőttem fel és nem kértem pénzt semmiért. tudtam mire kell a pénz és tudtam mennyibe kerül szüleimnek a rezsi, iskola(mert akkor még nem volt ingyen a menza és a tankönyv), mennyibe kerül az egészségügyi ellátásom , a ruházásom, hobbijaim kifizetése.

Szóval eszem ágában sem lett volna ilyenért pénzt kérni, mert nagyon jól tudtam már 10 ÉVESEN hogy fontosabb dolgokra kell a pénz.

Te túl nagy szeretetben nőttél fel, el is lettél kényeztetve kicsi lány.

2020. ápr. 17. 11:08
 75/88 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a hülyeség!?

Neked a műköröm, másnak más! Sztm te is kötesz vagy költenél olyanra, ami sztm hülyeség!

Van aki szerint az autó hülyeség városba, sztm nem.

Van akinek kutyát tartani hülyeség, én mégis vettem 250ezerért! Műkörmöm is van, de a szomszéd csaj szerint hülyeség, persze ő 25 évesen babákat gyűjt!

Értem én, hogy nem értetek egyet a kérdezővel, de ez az undorító stílus...

2020. ápr. 17. 11:08
 76/88 anonim ***** válasza:
37%
ebben a helyzetben amikor örülsz, hogy állásod van nem az a hülyeség, hogy műkörmöt akar, hanem hogy nem hajlandó házilag csinálni legalább azért hogy a szülei olcsóbban megússzák. a kisasszony szerint alap ennek a biztosítása -.-" elkényeztetett kamasz. Kedves utolsó te a saját fizudból fizeted a műkörmöd, ez is különbség.
2020. ápr. 17. 11:11
 77/88 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fízette anyám a körmöm, viszont a hobbim javarészt én fizettem suli mellett diákmunkából (lovaglás, saját lóval)!

Ényi erővel a hobbi is felesleges, ha dolgozol majd fizeted magad! Ha mozgás kell lehet menni futni, az ingyen van!

Elég a kaja meg a suliba a kötelező!

Nem értem miért fáj az valakinek, hogy a másik többet kapott mint ő és akkor már elvan kényeztetve a másik! Sztm ez nem mindig így van!

2020. ápr. 17. 11:12
 78/88 anonim ***** válasza:
85%
Énse teljessen érték egyet a kérdezővel! Nekem csak a stílus piszkálja a szemem...
2020. ápr. 17. 11:13
 79/88 anonim ***** válasza:
100%

nem értek egyet a kérdezővel azóta mióta azt írta, hogy kitakarít és ezért "csak" szóbeli dícséretet kap. Tehát a kisasszony még egy alap dologért mint a takarítás is zsebpénzt akar 16 éves vén lóként XD

Nem a műköröm zavar, hanem a kérdező elkényeztetett stílusa, ahol teljesen normális, hogy neki jár a napi 1000 ft és műköröm.

Kérdező majd egyszer felnő és rájön honnan van a pénz és mire kell azt majd beosztani.

2020. ápr. 17. 11:17
 80/88 A kérdező kommentje:
Stílus ne haragudj már meg de aki mindig belem köt már 3 napja nem tudja elengedni a témát "felnőtt" ként. És megegyszer elmondom mert már elmondtam párszor látom nem tudtad felfogni igen is tudom milyen az anyagi helyzetünk és azt is tudom hogy megtehetik azt hogy fizessek mert náluk az olyan mint másnál 1000 forint igy már felfogod???
2020. ápr. 17. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!