Haragudhatok páromra ezért?
Bőven középkorú hölgy vagyok,vannak betegségeim amikkel alapesetben sokáig el lehet élni.Már bejött Magyarországra ez a koronavírus,félek ha elkapom akár végzetes is lehet.
Páromnak és nekem nem közösek a gyerekeink.Az ő fia Budapesten egyetemre jár.Na most én úgy gondolom szólnia kellene fiának hogy ne jöjjön látogatóba mert esetleg mi is elkaphatjuk a vírust.Párom nem érti hogy gondolom ezt,én meg azt nem értem miért kockáztatja a bajt,amit pár hét fiával való kapcsolat szünettel el is lehetne kerülni.Hiszen ott az internet,telefon.Mit gondoltok erről?
Sima influenzánál nem szorul kórházi kezelésre a betegek 20 százaléka, lélegeztetőgépre meg a 10 százaléka.
Mit nem lehet megérteni azon, hogy krónikus beteg?
Kutya közelessége lenne az itteniek szerint megdögleni, csak mert a férj kölykéről van szó?
Debrecenben is volt két fertőzött. Akkor ne menjen a maradék 200 ezer ember innentől fogva munkába, suliba?
Kicsit túlzás amit írsz. Egy 1 milliós városban volt eddig 10 fertőzött. Azért ez nem annyira durva arany, hogy minden pestitől felni kelljen.
Kérdező, és szerinted a nyírség az egy olyan misztikus hely, ahova nem járnak emberek csak aki ott él? Más rokona is élhet/tanulhat a fővárosban, azok meg ugyan úgy jöhetnek mehetnek BP meg vidék között, és bárkinek átadhatják a vírust. Szóval a nagy elővigyázatosságod pont semmit nem ér. Elmész a szomszéd Mariska mellett a boltban, az meg kitudja kivel találkozott azelőtt.
Majd ha elrendelik hogy senki nem hagyhatja el a lakhelyét, és csak dolgozni járhat be (feltéve ha nem tudja otthonról) lásd az olaszoknál, akkor lesz alapja ennek az elméletnek amit fejben legyártottál.
Utolsó neked gyenge a felfogásod? Épp ez a lényeg, hogy ez nem elővigyázatosság. Mivel még nem rendelték el, hogy senki nem mehet sehova, így nem tudhatja kitől mit szed össze. Nagy mellénnyel kitiltja a "gyereket" otthonról, de a szomszéd Mancikával leáll csacsogni, csak azért mert ő nyírségi? Nagy logikára vall.
Akkor zárkózzon be ő is a házba és senki se be, se ki. Tegye magát karanténba. De amíg nem teszi, addig ne hozzon már szabályokat, aminek semmi értelme.
Mert ha aktív korú dolgozó ember feltehetőleg nem a 4 fal közt ül egész nap.
Vagy te a vírus miatt nem állsz szóba az ismerőseiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!