Haragudhatok páromra ezért?
Bőven középkorú hölgy vagyok,vannak betegségeim amikkel alapesetben sokáig el lehet élni.Már bejött Magyarországra ez a koronavírus,félek ha elkapom akár végzetes is lehet.
Páromnak és nekem nem közösek a gyerekeink.Az ő fia Budapesten egyetemre jár.Na most én úgy gondolom szólnia kellene fiának hogy ne jöjjön látogatóba mert esetleg mi is elkaphatjuk a vírust.Párom nem érti hogy gondolom ezt,én meg azt nem értem miért kockáztatja a bajt,amit pár hét fiával való kapcsolat szünettel el is lehetne kerülni.Hiszen ott az internet,telefon.Mit gondoltok erről?
Ez tényleg baromira túlzás.
Haragudhatsz rá, ha akarsz, viszont egyáltalán nem jogos. Bárhonnan össze lehet szedni a vírust, munkába menet, a boltban, az utcán, bárhol. A fiú a gyermeke, természetes, hogy nem tiltja meg neki, hogy jöjjön.
Ha elmész a boltba, vagy elmész az orvoshoz a szokásos gyógyszeredet felíratni, már akkor bárkitől elkaphatod a koronavírust. Nagyon túl parázod a dolgot, hiszen bárhol, bárkitől el lehet kapni.
AMit tenned kell ha azt akarod, hogy ne kapd el a vírust, hogy sűrűn mosol jó alaposan kezet, legalább 20 másodpercig úgy, ahogy az orvos szokta műtét előtt. Ha kint vagy az utcán ne érj az arcodhoz, orrodhoz, szemedhez, szádhoz. Ha bármit megfog lakáson kívül hazsnálj kézfertőtlenítőt. Vagy kézmosás. Attól, hogy a fia meglátogat még nem fog fertőzni. Cseppfertőzés útján terjed, így ha jön a fia, ne puszild meg..
Nem tudni meddig tart a koronavírusos járvány, de ha mondjuk 1-2 évig akkor addig ne menjen?
Ne parázd túl.
Mondom ezt úgy, hogy súlyos asztmásként nekem veszélyesebb lenne mint egy egészséges embernek
48/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!