Haragudhatok páromra ezért?
Bőven középkorú hölgy vagyok,vannak betegségeim amikkel alapesetben sokáig el lehet élni.Már bejött Magyarországra ez a koronavírus,félek ha elkapom akár végzetes is lehet.
Páromnak és nekem nem közösek a gyerekeink.Az ő fia Budapesten egyetemre jár.Na most én úgy gondolom szólnia kellene fiának hogy ne jöjjön látogatóba mert esetleg mi is elkaphatjuk a vírust.Párom nem érti hogy gondolom ezt,én meg azt nem értem miért kockáztatja a bajt,amit pár hét fiával való kapcsolat szünettel el is lehetne kerülni.Hiszen ott az internet,telefon.Mit gondoltok erről?
29-es, de te amúgy is Pesten járkálsz, tehát neked tökmindegy, hogy a piacon/bkv-n/plázában szeded össze a vírust, vagy pedig egy hozzátok látogató családtagtól/ismerőstől.
Aki azért ettől a fertőtől (Bp) többszáz km-re lakik, és MEGTEHETI, hogy vigyáz magára, nem mellesleg krónikus beteg, az hadd döntse már el, hogyan küszöböli ki a kockázatokat.
"Te beteg vagy :) le sem írom, amit akartam, mert még én szégyellném magam. "
Miért is? Mert nem akar 50 évesen meghalni? Mindenki verhetné a saját faxával a csalánt.
Remélem, te is krónikus beteg vagy, és nem jut majd lélegeztetőgép, na majd akkor oszd az észt.
huhh
én Budapesten épp mentem dolgozni és mellettem az 56-os villamoson vihogott 2 lány ,hogy az iráni osztálytársuk, most karanténban van hihi (vagyis a híradós irániak egyike)és lám kutyabajom. Minden nap kezet mosok, fertőtlenítővel is bekenem és ennyi. Nem fertőz itt mindenki orrba-szájba és nincs minden egyetem összekötve. Ha a fiú nem arra az egyetemre és jár és nem ugyanabba az osztályba akkor nincs gond!!!
ne erősítsd kérlek a falusiakról alkotott sztereotípiát, kérlek...
De, kedves utolsó, ezzel pontosan a falusi sztereotípiákat erősíti, a tvből tájékozódik és minden baromságot elhisz. És ha nem pár hét lesz? Ha elrendelnek egy vàrosi karantént és hónapokig nem mehet haza az apjához, akkor is azt mondod, hogy kibírja? Ki vagy te, hogy felülírod a kapcsolatukat? Az új társ közös háztartásban jóban rosszban? Naés? Ő meg a fia. Ha lenne egy kisbabátok és épp influenzás lenne, megértem, hogy nem megy oda, de se nektek se neki semmi baja. Tudod, ha normális gondolkodásod lenne, inkább azt mondanád, hogy költözzön haza pár napra/hétre, hogy védd, de te csak magadat nézed, azt is agyatlanul. Fogalmam sincsen milyen betegségeid vannak, nem is érdekel, de nem a koronavírusba fogsz meghalni, egyébként meg egy bőven “középkorú” hölgy nem idős. És ha a szomszédod megy pestre vagy a boltos néni? Az nem gond, mert arról nem tudsz?
Ostoba buta emberek majréznak ennyit ezen. Az influenzàtól is rettegsz? Meg a kalicitól? Gondolom attól nem, mert két Rosalinda közt nem nyomják a híradóban. Inkább szerezz barátokat meg csinálj programokat, aztán majd ha lesz okod aggodalomra, akkor cirkuszolj. Ezzel csak a pasid szemét nyitod fel, hogy milyen önző buta kis “hölgy” vagy. Remélem a te gyerekeid sem mehetnek látogatóba:) a maszkot meg otthon ne felejtsd ha mész a coopba..
Ez a kérdés a szokásos 'hogy marjam el a férjem mellől a gyerekét valami kamu dumával?' gonosz mostoha kérdés.
Megannyi ilyet találni gyakorin, ami minél inkább emlékeztet a hamupipőkére.
8-10 eset miatt hónapokig ne lássa a fiát? Ez nem 2 hét alatt fog lemenni és nem pont a te férjed gyereke fogja elkapni, hacsak nem ugyanabba az osztályba járt,mint az irániak...
És tényleg erősíted a buta falusi képet, ami a pestiek fejében van, úgy látom nem hiába. Pesten lakom, tesóm is és kb hetente megyünk le a szüleinket látogatni egy vidéki községbe, a szüleinknek eszébe sem jutott ilyen kéréseket tenni,hogy most hónapokig ne menjünk.
Betegség ide vagy oda, ez miatt a 10 eset miatt egy 2 milliós városban ne akard már elmarni a férjed mellől a gyerekét.
Ma gyakorit olvasva rájöttem,hogy ebből a koronavírus pánikból jó sok válóperes ügyvéd fog meggazdagodni. Igen, a te férjedé is, ha így folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!