Ezek után rábízzam máskor a gyereket a páromra?
Mivel nyilvánvalóan nem a párod taszította a kisfiút (ha jól értem, nem ő az apja??) az árokba, így miért ne bíznám rá? Kisebb-nagyobb balesetek akkor is érik majd a gyereket, ha épp mellette állsz.
Én anyuka vagyok, és 10 cm-re álltam a gyerekemtől, amikor az általam kinyitott ajtót a huzat rácsapta az ujjára, sajnos már nem tudtam megakadályozni. Később rácsimpaszkodott egy uttestet a járdától elválasztó u alakú vaskorlátra, ami kidőlt és rázuhant.. :( Semmi komoly baj nem lett, de basszus, ott álltam mellette mindkétszer!
Igen, mikor eteted, akkor is félrenyelhetne, és komolyabb baja is eshetne. Vagy séta alkalmával a fejére eshet egy cserép. Vagy repülő.
Gondolod, MELLETTED nem történne ilyesmi?
Ne nevettess.
Fogd vissza magad. Tudom, nehéz, de az semmi jóra nem vezet, ha agyonfélted szegényt.
Ha TE lettél volna ott, akkor is elöfordult volna ugyanez. A gyerek NEM ütötte meg magát, NEM lett baja.
Ha azt akarod, hogy ne legyen soha senni ilyen apró baleset, akkor a gyereket állandóan becsomagolva kell magadnál tartani, de akkor nem lesz belöle normális ember.
Nem kell ennyire túlzottan félteni a gyereket, ne tedd tönkre ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!