Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek után rábízzam máskor a...

Ezek után rábízzam máskor a gyereket a páromra?

Figyelt kérdés
Egy éves fiam most kezd járni. Ma vendégségben voltunk és az apja kivitte az utcára. A kisfiú egy óvatlan pillanatban belecsúszott az árokba. Nagyon megüthette magát, de komollyabb baja nem lett. Párom nem érzi magát hibásnak. Ti mit tennétek?
2014. ápr. 21. 21:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%

Mivel nyilvánvalóan nem a párod taszította a kisfiút (ha jól értem, nem ő az apja??) az árokba, így miért ne bíznám rá? Kisebb-nagyobb balesetek akkor is érik majd a gyereket, ha épp mellette állsz.

Én anyuka vagyok, és 10 cm-re álltam a gyerekemtől, amikor az általam kinyitott ajtót a huzat rácsapta az ujjára, sajnos már nem tudtam megakadályozni. Később rácsimpaszkodott egy uttestet a járdától elválasztó u alakú vaskorlátra, ami kidőlt és rázuhant.. :( Semmi komoly baj nem lett, de basszus, ott álltam mellette mindkétszer!

2014. ápr. 21. 21:18
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
Minden kisgyerek elesik néhányszor, ez nem veszélyeztetés.
2014. ápr. 21. 21:19
 3/30 A kérdező kommentje:
#1. Hol olvastad, hogy nem ő az apja? De komolyabb baja is lehetett volna.
2014. ápr. 21. 21:21
 4/30 anonim ***** válasza:
96%

Igen, mikor eteted, akkor is félrenyelhetne, és komolyabb baja is eshetne. Vagy séta alkalmával a fejére eshet egy cserép. Vagy repülő.

Gondolod, MELLETTED nem történne ilyesmi?

Ne nevettess.

Fogd vissza magad. Tudom, nehéz, de az semmi jóra nem vezet, ha agyonfélted szegényt.

2014. ápr. 21. 21:25
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

Ha TE lettél volna ott, akkor is elöfordult volna ugyanez. A gyerek NEM ütötte meg magát, NEM lett baja.

Ha azt akarod, hogy ne legyen soha senni ilyen apró baleset, akkor a gyereket állandóan becsomagolva kell magadnál tartani, de akkor nem lesz belöle normális ember.

Nem kell ennyire túlzottan félteni a gyereket, ne tedd tönkre ezzel.

2014. ápr. 21. 21:26
 6/30 Jégtánc ***** válasza:
95%
Komolyabb baja bármikor lehet,tök mindegy ki áll mellette.( Természetesen sose történjen semmilyen komolyabb baj) Rábíznám máskor,rá is bízom,hisz ő az apja.Kettőnk gyümölcse a gyermek,nem csak az enyém.Majd legközelebb jobban odafigyel majd.
2014. ápr. 21. 21:27
 7/30 anonim ***** válasza:
94%
Én is azt hittem, nem közös a gyerek. Azt írod "fiam", nem fiunk... Miért ne bízhatnád rá máskor is. Melletted is erheti bármikor baleset.
2014. ápr. 21. 21:28
 8/30 A kérdező kommentje:
De nem tud rá vigyázni. Miért nem fogta a kezét?
2014. ápr. 21. 21:30
 9/30 Jégtánc ***** válasza:
65%
Tőle kérdezd meg.Mond meg neki szépen,nem üvőltve vádaskodva,hogy legyen kedves legközelebb jobban odafigyelni s megfogni a kezėt.
2014. ápr. 21. 21:32
 10/30 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem fogta a kezét, mert gondolom szerencsére ép, egészséges a gyerek, és nincs szüksége arra, hogy állandóan a kezét fogják.
2014. ápr. 21. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!