Ezek után rábízzam máskor a gyereket a páromra?
persze, hogy rábíznám... ilyen balesetek előfordulnak.
enyém belefejelt a betonba 2 évesen. egy helyben állt, mellette álltam, semmit nem csináltunk gyakorlatilag amikor elesett. mai napig sebhelyes a nózija :)
szép is lenne ha ilyenek miatt megfosztanánk a szülőket a felügyeleti jogtól, gyakorlatilag akkor se anyák se apák nem látnák a saját gyereküket ;)
szerintem túlreagálod, történhetett volna nagyobb baj is, mint akkor is mikor veled van... nem foghatod a kezét az érettségiig, ha túlfélted is pont olyan káros, csak az a lelkére és később lesz nyoma
Kattanj már le a témáról.
Gondolom a párod is tanult az esetből.
Sőt, még a gyerek is.
Te meg túlspilázod.
Ha így folytatod, mire felnő, rád már hátulkötözőst fognak adni.
Ha majd meletted fog elesni a fiad - mert biztos, hogy lesz olyan is -, akkor majd ő is eltilt téged? Az lesz az érdekes.
Persze, hogy bízd rá, elvégre az apja. Nem direkt lökte be és a kicsik képesek fél perc alatt is bajba sodorni magukat. Nem állhatsz állandóan mellette, a kezét fogva.
Ha belecsúszott, akkor nem üthette meg magát annyira. Max a fenekére huppant.
De ha szerinted emiatt nem megbìzható az apja, akkor a gyereket csomagold 66 réteg bubis fóliába, és zárd be egy gumiszobába, hogy ne essen el soha!
Baja akkor is lehet, ha fogják a kezét. Nekem anyum fogta a kezem, amikor beleléptem egy kád forró vízbe. Térdig megégett mindkét lábam, de szerencsére nem maradt nyoma.
What?
Ne haragudj de az a gyerek ugyanannyira a párod gyereke, mint a tied..
Mi az hogy rábízod?
Nem ketten nevelitek?
Akarmikor törtenhet a gyerekkel kisebb nagyobb baleset amikorte vigyazol rá..
Az apjanak nem kell a te engedélyes ahhoz, hogy ő vigyázzon a fiára, ugyanannyi joga és felelőssége van mint neked.
( tényleg nem kell hibásnak éreznie magát a kis baleset miatt)
Annyit tennék, hogy figyelmeztetném,mhigy maskor még jobban figyeljen oda....
Ha te ennyre nem bízol a párodban, akkor miért vagytok egy pár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!