Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?
Figyelt kérdés
Párommal 2 éve élünk együtt, előhozta hogy szeretne esküvőt meg gyereket, mert úgy érzi velem akarja leélni az életét. A probléma hogy neki már van egy kislánya aki miatt folyamatos vitáink vannak, főleg a gyerek anyja miatt és én nem vagyok biztos benne hogy ilyen családot akarok magamnak és a gyerekemnek. A párommal imádjuk egymást és tudom hogy belerokkanna ha elhagynám, de úgy érzem ebbe így én rokkanok bele. Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül2020. febr. 25. 19:55
61/63 anonim válasza:
Elég buta vagy kérdezö,ha valaki 2 év alatt nem változott akkor sosem fog. Majd szülsz egy gyereket neki aztán lehet hogy nem fogod tovább bírni ezt a férfit.
És utána a gyerekkel a kezedben nehéz lesz újrakezdeni
62/63 anonim válasza:
"És utána a gyerekkel a kezedben nehéz lesz újrakezdeni"
A pasasnak se javít éppen a helyzetén a 2 gyerek, 2 ex.... 🤣
63/63 anonim válasza:
Szegény ember aki ígérni sem tud. Várj akkor még 2 évet és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!