Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok “mozaikcsaládos”...

Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve élünk együtt, előhozta hogy szeretne esküvőt meg gyereket, mert úgy érzi velem akarja leélni az életét. A probléma hogy neki már van egy kislánya aki miatt folyamatos vitáink vannak, főleg a gyerek anyja miatt és én nem vagyok biztos benne hogy ilyen családot akarok magamnak és a gyerekemnek. A párommal imádjuk egymást és tudom hogy belerokkanna ha elhagynám, de úgy érzem ebbe így én rokkanok bele. Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül
2020. febr. 25. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
40%
Nem kellett volna 2 évig hitegetni. Természetesen szakits, ha így érzel. De szerintem nem a világ vége, ha egyébként jól megvagytok.
2020. febr. 26. 06:16
 22/63 A kérdező kommentje:
Eddig vártam, hogy valami változni fog, ugyanis a párom folyamatosan azt ígérgette, hogy tenni fog valamit, hogy nyugtunk legyen vagy esetleg bíztam benne hogy a nő majd magától leáll. Viszont a párom mindig csak mondja, aztán meg mindig az van hogy a gyerek felülír mindent, én meg csak tűrjek. Amúgy mikor összejöttem vele tudtam hogy van gyereke, aki minden 2. hétvégén nàla van. Na most ez 3-4 nap. Ez így is van, sőt van hogy még ennyit se jön ha beteg, viszont arról már nem volt szó, hogy az ex minden nap szinte jelen lesz az életünkben valami hülyeség miatt. Gyakorlatilag vele több a kontakt mint a gyerekkel. Na nekem ebből lett elegem, ő kitalál valami hülyeséget amin vitatkozhat a párommal ő meg belemegy a játékba mert a “gyerek”. Oké, akkor élje így az életét, igazatok van, keressen olyan nőt aki ezt elviseli, sőt esetleg jó képet is vág hozzá, sok sikert
2020. febr. 26. 06:19
 23/63 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon jól teszed hogy szakítasz vele.

Az elvált gyerekes pasihoz egy elvált gyerekes nö illik,aztán kölcsönösen lehet türni egymásnak.

A tapasztalat azt mutatja hogy gyerekes férfival a csomaghoz jár a gyerekének nevelése illetve a gyerek anyja is.

2020. febr. 26. 06:24
 24/63 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos statisztikailag tok nagy eselyed van ra, hogy massal is a vegen mozaik csalad leszel.

Az utolso megjegyesdbol sut, hogy haragszol a parodra amiert nem allitotta le anyukat. A kerdesedbol ez meg nem jott le. Tisztul a 2 eves rozsaszin kod, s lepnel. Tedd meg, ha igy erzed. Ha pedig nem akarsz mozaik lenni a jovoben, ne vallalj gyereket, mig ugyanez a kod fel nem szall. Ez csak egy dolog, de ez is segit.

2020. febr. 26. 06:30
 25/63 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, a huszas éveim közepén volt egy kapcsolatom egy gyerekes pasival, aminek aztán vége lett. 20 év telt el, és visszanézve életem legjobb döntése volt. A gyerek pénz idő és energia. Ráadásul mindegyikből sok.

Ne hallgass azokra, akik szerint majd te is egyedül maradsz gyerekkel. A szakítás után összejöttem egy gyerektelen férfival, aki azóta a férjem, 2 gyerekünk van. Az egyik már bőven kamasz. Még együtt vagyunk.

Adj esélyt magadnak, hogy ne mozaikcsaládban élj.

2020. febr. 26. 07:19
 26/63 anonim ***** válasza:
75%

Én megértem, ha valaki nem akar mozaik-családot, nem fogadja el más gyerekét, stb. Szíve joga, nem kötelező.

Na de azt nem értem, akkor minek jön össze olyannal, akinek gyereke van?....

2020. febr. 26. 08:39
 27/63 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező te azt hitted, majd utánad és a születendő gyerekeitek után sorolja az előző kapcsolatából született gyermeket? Jó vicc. Lépj ki most, ha nem tudod elviselni, hogy sosem leszel fontosabb a kislánynál.
2020. febr. 26. 08:54
 28/63 anonim ***** válasza:
95%
Nem lesz jobb a helyzet, hidd el.
2020. febr. 26. 09:06
 29/63 anonim ***** válasza:
96%

" Megmondanád miért raboltad az idejét? Már rég találhatott volna olyat akinek gyerekkel is kell."

Még most is találhat olyat a pasi. Nehogy már a kérdező legyen a hibás, mert rájött, hogy ezt már úgy nem akarja, hogy elköteleződés, esküvő, közös gyerek.

Ha meg a közös gyerek után írna itt a kérdező, akkor az lenne a bajotok, hogy "miért nem gondolta meg előbb, hogy gyerekes férfivel házasodik, neki szül."

Most, hogy szakítani akar, már az is baj, mert akkor eggyel kevesebb lenne, akinek itt két év múlva oszthatnátok az észt, hogy miért nem gondolkodott előbb.

2020. febr. 26. 09:27
 30/63 anonim ***** válasza:
10%

00:03

"Én sem akartam soha olyan pasival összejönni akinek már van gyereke, pedig nekem van egy gyerekem. Nincs ebben semmi szégyellni való"

Mindössze a szokásos női kettős mérce!!!

2020. febr. 26. 09:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!