Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?
Nagyon jól teszed hogy szakítasz vele.
Az elvált gyerekes pasihoz egy elvált gyerekes nö illik,aztán kölcsönösen lehet türni egymásnak.
A tapasztalat azt mutatja hogy gyerekes férfival a csomaghoz jár a gyerekének nevelése illetve a gyerek anyja is.
Sajnos statisztikailag tok nagy eselyed van ra, hogy massal is a vegen mozaik csalad leszel.
Az utolso megjegyesdbol sut, hogy haragszol a parodra amiert nem allitotta le anyukat. A kerdesedbol ez meg nem jott le. Tisztul a 2 eves rozsaszin kod, s lepnel. Tedd meg, ha igy erzed. Ha pedig nem akarsz mozaik lenni a jovoben, ne vallalj gyereket, mig ugyanez a kod fel nem szall. Ez csak egy dolog, de ez is segit.
Kérdező, a huszas éveim közepén volt egy kapcsolatom egy gyerekes pasival, aminek aztán vége lett. 20 év telt el, és visszanézve életem legjobb döntése volt. A gyerek pénz idő és energia. Ráadásul mindegyikből sok.
Ne hallgass azokra, akik szerint majd te is egyedül maradsz gyerekkel. A szakítás után összejöttem egy gyerektelen férfival, aki azóta a férjem, 2 gyerekünk van. Az egyik már bőven kamasz. Még együtt vagyunk.
Adj esélyt magadnak, hogy ne mozaikcsaládban élj.
Én megértem, ha valaki nem akar mozaik-családot, nem fogadja el más gyerekét, stb. Szíve joga, nem kötelező.
Na de azt nem értem, akkor minek jön össze olyannal, akinek gyereke van?....
" Megmondanád miért raboltad az idejét? Már rég találhatott volna olyat akinek gyerekkel is kell."
Még most is találhat olyat a pasi. Nehogy már a kérdező legyen a hibás, mert rájött, hogy ezt már úgy nem akarja, hogy elköteleződés, esküvő, közös gyerek.
Ha meg a közös gyerek után írna itt a kérdező, akkor az lenne a bajotok, hogy "miért nem gondolta meg előbb, hogy gyerekes férfivel házasodik, neki szül."
Most, hogy szakítani akar, már az is baj, mert akkor eggyel kevesebb lenne, akinek itt két év múlva oszthatnátok az észt, hogy miért nem gondolkodott előbb.
00:03
"Én sem akartam soha olyan pasival összejönni akinek már van gyereke, pedig nekem van egy gyerekem. Nincs ebben semmi szégyellni való"
Mindössze a szokásos női kettős mérce!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!