Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok “mozaikcsaládos”...

Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve élünk együtt, előhozta hogy szeretne esküvőt meg gyereket, mert úgy érzi velem akarja leélni az életét. A probléma hogy neki már van egy kislánya aki miatt folyamatos vitáink vannak, főleg a gyerek anyja miatt és én nem vagyok biztos benne hogy ilyen családot akarok magamnak és a gyerekemnek. A párommal imádjuk egymást és tudom hogy belerokkanna ha elhagynám, de úgy érzem ebbe így én rokkanok bele. Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül
2020. febr. 25. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
79%

"2 éve élünk együtt ... neki már van egy kislánya ... úgy érzem ebbe így én rokkanok bele. Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül"

Akkor mi a tökömért hülyíted mindkettőtöket már két éve????? Tegnap tudtad meg, hogy már van egy kislánya?????

2020. febr. 25. 21:58
 12/63 anonim ***** válasza:
34%

9-es!

Azt az "idegen kölykét" kifejezést - ha tudod - írd meg a férfinek is, de előre figyelmeztetlek, hogy ne csodálkozz, ha felkeres és kiveri anyád kölykének mind a 32 fogát.

Állatnak kölyke, embernek gyereke van!

2020. febr. 25. 22:04
 13/63 anonim ***** válasza:
58%

"Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül"

Tehát a normális -a gyerekét és téged is maximálisan szerető- párodat aki feleségül is venne,

elhagyod egy esetleges leendő ismeretlen vadidegen pasiért?!

Ha -a statisztika szerint- két-három év múlva elváltok, és ott állsz majd egy-két gyerekkel,

ne csodálkozzál, ha nem kellesz majd a pasasoknak, mert nem akarnak mozaikos gyerekes nőt maguknak.

2020. febr. 25. 22:22
 14/63 anonim ***** válasza:
97%
Ha így gondolkodsz, akkor ennek most vess véget, mert nem lenne tisztességes tovább hitegetned.
2020. febr. 25. 22:28
 15/63 anonim ***** válasza:
73%

Igen szakíts, ennek így semmi értelme. Én eleve össze sem jönnék gyerekes pasival, neked se kellett volna, hisz nyilvánvalóan zavar.

Amúgy #12 nem kell ez a hiszti, a kölyök a gyerek szinonimája! világon SEMMI sértő/bántó nincs benne!

Legjobb barátnőm pl a saját gyerekét is - akit amúgy imád - szokta néha kölöknek/kölyöknek nevezni. Na bumm, nincs ebben semmi.

Régen ment a Kölyökklub, ami egy gyerekeknek szóló műsor volt, azon is így vergődtél..?🤦🏽‍♀️

2020. febr. 25. 23:24
 16/63 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, még jó időben rájöttél, hogy mit nem szeretnél. Igaz, nem kellett volna 2 évet sem vele töltened, de jobb későn, mint soha.

Szakítsál, lépj ki ebből. Nálam is kizáró tényező, ha a pasinak gyereke van, szóval megértelek. És hidd el, ha már most zavar a gyereke, ez jobb nem lesz, csak rosszabb. Keressél gyermektelent, ne vállalj be felesleges konfliktus forrást.

2020. febr. 25. 23:24
 17/63 anonim ***** válasza:
81%
Én sem akartam soha olyan pasival összejönni akinek már van gyereke, pedig nekem van egy gyerekem. Nincs ebben semmi szégyellni való. Szakíts. Mindent túl lehet élni.
2020. febr. 26. 00:03
 18/63 anonim ***** válasza:
73%
Két éve nem tudtad hogy gyereke van, és apa marad attól hogy éppen veled kavar? Megmondanád miért raboltad az idejét? Már rég találhatott volna olyat akinek gyerekkel is kell.
2020. febr. 26. 01:18
 19/63 anonim ***** válasza:
73%
Akkor miért egy elvált gyerekes férfivel kezdtél de főképp minek maradtál vele 2 évig ? Én férjemnek is voltak már gyerekei igaz idősebbek de ez engem nem zavart és már 18 éve vagyok a társa és lett saját gyerekünk köszönjük jól megvagyunk mint mozaik család.
2020. febr. 26. 05:12
 20/63 anonim ***** válasza:
39%
Sajnos, ha az ex áskálódik tönkre tehet sokmindent. Barátnőm emiatt hagyta el a pasiját. A legváratlanabb helyzetekben kellett azonnal az apának menni a gyerekéhez. Állandóan arról beszélt, hogy az új gyermek többet kap, mint az övé. Többször perelt több pénzért, és nem unta meg hiába nem nyert pert. Ilyen szituban nagy vesztes a pasi, de a barátnőm nem bírta, bár neki sem lett könnyebb és a közös gyereknek sem.
2020. febr. 26. 05:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!