Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok “mozaikcsaládos”...

Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve élünk együtt, előhozta hogy szeretne esküvőt meg gyereket, mert úgy érzi velem akarja leélni az életét. A probléma hogy neki már van egy kislánya aki miatt folyamatos vitáink vannak, főleg a gyerek anyja miatt és én nem vagyok biztos benne hogy ilyen családot akarok magamnak és a gyerekemnek. A párommal imádjuk egymást és tudom hogy belerokkanna ha elhagynám, de úgy érzem ebbe így én rokkanok bele. Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül
2020. febr. 25. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező azért nem csak az exen múlik. Persze egyszerű minden problémát a gonosz exre fogni, de még egy normális ex esetén is lennének bőven problémák. Az egyik a pénz. Ha nagyobb a gyerek, nem kell ahhoz az ex hogy gy ezt azt kérjen az apjától. A másik az idő. A kevéske szabadság alatt bizony ott lesz a gyerek. Az exnek lehet üzleti útja, külföldi párkapcsolata vagy munkája. Fel kell készülni arra, hogy esetleg hosszabb ideig veletek fog élni. Mondjuk kamasz korában. Hidd el, akkor sajttal sem egyszerű
2020. febr. 26. 13:29
 42/63 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, szerintem ne kínlódjál. Egy örök hadviselés lesz az életed egy állandósult csatamezőn, rengeteg energiát el fog venni, hidd el (főleg, ha lesz közös gyereketek is). Aztán rá fogsz jönni, hogy egy pasi sem ér ennyit.
2020. febr. 26. 14:52
 43/63 A kérdező kommentje:
Felhoztam a páromnak a témát, erre kiakadt és azt mondta ő azt akarja hogy nekem jó legyen, úgyhogy meg fog tenni ezért mindent, nem tudom ezt most hogy értsem, de azt mondta nem fogja engedni hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolatunk
2020. febr. 26. 17:37
 44/63 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ne vesztegesd vele tovább az idődet, ha 2 év alatt nem tudott megváltozni most sem fog, ideje lenne tovább lépned, mert az évek nem jönnek vissza.

De te tudod, hogy még mindig hiszel neki a sokadik igérete után

2020. febr. 26. 17:41
 45/63 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eddig még a szakítás sose merült fel, de letiltotta az exet mindehol hogy el se tudja érni, azt mondta 0ra redukálja vele a kapcsolatot
2020. febr. 26. 17:43
 46/63 anonim ***** válasza:
93%

Jó várdd ki a végét, de fogadd meg a tanácsomat ha még egyszer gond lesz az exével akkor felejtsd el és szakíts.

Mindenesetre én biztos nem vállalnék be egy gyereket, egy olyan férfitól akinek más nőtől van gyereke.

De te tudod hogy megéri neked e ez.

Rengeteg normális férfi van akinek első lehetnél

2020. febr. 26. 17:46
 47/63 anonim ***** válasza:
36%
Az ex-nő mindig mérgezni fogja a kapcsolatotokat. Keress egy gyerektelen férfit, ne pocsékold az idődet, ez jobb nem lesz.
2020. febr. 26. 17:48
 48/63 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván nem ugrok bele semmibe, de megmondtam csak akkor fog ez működni ha az ex teljes mértékben eltűnik az életünkből
2020. febr. 26. 17:49
 49/63 A kérdező kommentje:
Az a baj már annyira kikészít ez az egész, hogy azt vágtam a fejéhez, hogy az lenne a legjobb ha az a gyerek nem is létezne. Nem akarok gonosz lenni, de egyébként egy teljesen normális pár lennénk ha ő ezzel rontja el az életét előtte. Sokszor már ő is beismerte hogy hiba volt, sajnos fiatalok voltak, nem gondolták át
2020. febr. 26. 17:52
 50/63 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen, ahogy már fentebb is írták: a párod letilthatta az exét, nullára csökkenthette a vele való kapcsolatot, de még mindig ott lesz a gyereke. Te pedig a kérdésedben határozottan azt állítottad, hogy NEM AKARSZ MOZAIK-CSALÁDOT. Az a gyerek fel-felbukkan ám! Ha megalkuszol ezzel a helyzettel, akkor rendben van. És ha nem...???
2020. febr. 26. 17:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!