Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?
A gyerek fel-fel bukkan, ami normális, viszont van egy anyja, aki szintén a képben van. Szét fogja szedni a Kérdező kapcsolatát! A nők iszonyú szemetek tudnak lenni a másikkal. Ebből sose lesz jó kapcsolat, hiába szeretik egymást. Ott van a másik család, mint egy árnyék.
Keress mást, Kérdező, mert meg fognak sebezni. Pláne, ha a gyereket is majd ellened hangolják.
Mozaik család vagyunk, en maradtam egyedul egy hazasaagbol egy 6 honapos kisbabával ( a volt ferjem kijelentte nem szeret mar, van más, jelenleg felesege tobb mint 3 éve). 26 evesen maradtam egyedul, 27 es fel evesen talaltam meg a lejobb baratom, lelkitarsam, párom. o akkor volt 30, gyermeketelen. tokéletes minden, együtt élünk a gyermekemmel is mar tobb mint 1éve, kozos lakast vettunk. a parom es a kisfiam imadjak egymast (ugy kezeli mint a sajátját), viszi oviba, furoszti, sokszor 2ben is maradnak, altatja. mondhatom a fiam jobban szereti mint engem.
viszont : nincs megbeszelt lathatas nalatok? nalunk 1 hetvege egy honapban, akkor koteles vagyok oda adni a gyermeketm mi ez a 2 nap elote 2 nap utana vitak? nalunk ennyi a: ma jovok a fiuert, ma nem. leviszem atadom es pont. ha a gyermek nem akarnmenni nem megy. siman nem valaszolok/reagalok semmire, habar mit nagyon ritkan is szoktunk kommunikálni.
szukitse le a parod is a dumákat csak a realis igazi problémak kezelesere, ami nem igenyel valaszt hagya valasz nelkul. es ennyi. legroszabb esetben adjon be egy nyilatkozatot h ker egy rendes stabil lathatasi programot, rendezek ugyveden kereztul es ennyi. a kislannyal, mar beszelhet o maga telefonon keresztul.
en a mozaik csaladban talaltam meg a boldogsagom, tervezuk a masodik babat, csak a megfelelo ember kell hozza.
"csak akkor fog ez működni ha az ex teljes mértékben eltűnik az életünkből"
Hogy tűnhetne el, amikor ő a gyerek anyja, a pasi meg az apja?! A gyerek egy életre összeköti őket, ne áltasd magad. Vagy így kelljen, ahogy van, vagy lépj le! De arra ne várj, hogy beleegyezzen a szakításba, mert azzal csak további hosszú éveket veszítesz.
Ha ket eve ilyen az ex, akkor ez nem fog valtozni. Es ha ket ev alatt a parod se tudta ezt rendezni es a sarkara allni, akkor az se fog valtozni.
Ha tudsz farolj ki ebbol a kapcsolatbol, nem szegyen, nem kudarc. Ne higyj a ferfi ragaszkodasanak.
En sajnos bevallaltam a mozaik csaladot es nagyon megbantam.
"Ha még szakítunk is, más se fog mellette maradni hosszútávon"
Ezt egyfelől nem tudhatod, másfelől meg mi közöd hozzá? Az ő élete. Te a saját életedért vagy felelős elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!