Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok “mozaikcsaládos”...

Nem akarok “mozaikcsaládos” lenni, szakítsak?

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve élünk együtt, előhozta hogy szeretne esküvőt meg gyereket, mert úgy érzi velem akarja leélni az életét. A probléma hogy neki már van egy kislánya aki miatt folyamatos vitáink vannak, főleg a gyerek anyja miatt és én nem vagyok biztos benne hogy ilyen családot akarok magamnak és a gyerekemnek. A párommal imádjuk egymást és tudom hogy belerokkanna ha elhagynám, de úgy érzem ebbe így én rokkanok bele. Normális családot akarok, féltesók és exek nélkül
2020. febr. 25. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
85%

A gyerek fel-fel bukkan, ami normális, viszont van egy anyja, aki szintén a képben van. Szét fogja szedni a Kérdező kapcsolatát! A nők iszonyú szemetek tudnak lenni a másikkal. Ebből sose lesz jó kapcsolat, hiába szeretik egymást. Ott van a másik család, mint egy árnyék.

Keress mást, Kérdező, mert meg fognak sebezni. Pláne, ha a gyereket is majd ellened hangolják.

2020. febr. 26. 18:05
 52/63 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy megígér mindent, hiszen te neki főnyeremény vagy, mint gyerektelen nő, de ő messze nem egy főnyeremény neked. Meg fogod bánni, ha vele maradsz.
2020. febr. 26. 18:11
 53/63 anonim válasza:
94%

Mozaik család vagyunk, en maradtam egyedul egy hazasaagbol egy 6 honapos kisbabával ( a volt ferjem kijelentte nem szeret mar, van más, jelenleg felesege tobb mint 3 éve). 26 evesen maradtam egyedul, 27 es fel evesen talaltam meg a lejobb baratom, lelkitarsam, párom. o akkor volt 30, gyermeketelen. tokéletes minden, együtt élünk a gyermekemmel is mar tobb mint 1éve, kozos lakast vettunk. a parom es a kisfiam imadjak egymast (ugy kezeli mint a sajátját), viszi oviba, furoszti, sokszor 2ben is maradnak, altatja. mondhatom a fiam jobban szereti mint engem.

viszont : nincs megbeszelt lathatas nalatok? nalunk 1 hetvege egy honapban, akkor koteles vagyok oda adni a gyermeketm mi ez a 2 nap elote 2 nap utana vitak? nalunk ennyi a: ma jovok a fiuert, ma nem. leviszem atadom es pont. ha a gyermek nem akarnmenni nem megy. siman nem valaszolok/reagalok semmire, habar mit nagyon ritkan is szoktunk kommunikálni.

szukitse le a parod is a dumákat csak a realis igazi problémak kezelesere, ami nem igenyel valaszt hagya valasz nelkul. es ennyi. legroszabb esetben adjon be egy nyilatkozatot h ker egy rendes stabil lathatasi programot, rendezek ugyveden kereztul es ennyi. a kislannyal, mar beszelhet o maga telefonon keresztul.

en a mozaik csaladban talaltam meg a boldogsagom, tervezuk a masodik babat, csak a megfelelo ember kell hozza.

2020. febr. 26. 20:48
 54/63 anonim ***** válasza:
86%

"csak akkor fog ez működni ha az ex teljes mértékben eltűnik az életünkből"

Hogy tűnhetne el, amikor ő a gyerek anyja, a pasi meg az apja?! A gyerek egy életre összeköti őket, ne áltasd magad. Vagy így kelljen, ahogy van, vagy lépj le! De arra ne várj, hogy beleegyezzen a szakításba, mert azzal csak további hosszú éveket veszítesz.

2020. febr. 26. 20:50
 55/63 anonim ***** válasza:
97%

Ha ket eve ilyen az ex, akkor ez nem fog valtozni. Es ha ket ev alatt a parod se tudta ezt rendezni es a sarkara allni, akkor az se fog valtozni.

Ha tudsz farolj ki ebbol a kapcsolatbol, nem szegyen, nem kudarc. Ne higyj a ferfi ragaszkodasanak.

En sajnos bevallaltam a mozaik csaladot es nagyon megbantam.

2020. febr. 26. 22:25
 56/63 A kérdező kommentje:
53as nagyon jókat írt és igaza van, gyakorlatilag a láthatáshoz joga van az apának akkor odamegy a gyerekért, vagy arra gondoltunk valaki más megy érte és akkor nem kell egyáltalán kontaktolni, telefont meg nem veszi fel neki. Eddig is csak hülyeségek miatt telefonált, pl ha a gyerek bekerül a kórházba 40 fokos lázzal akkor meg úgyse szól, eddig se tette
2020. febr. 27. 00:25
 57/63 A kérdező kommentje:
Ha meg nem tetszik neki a felállás akkor nem megy a gyerekért se, de párom is belàtta hogy ez hosszútávon tarthatatlan. Ha még szakítunk is, más se fog mellette maradni hosszútávon
2020. febr. 27. 00:27
 58/63 anonim ***** válasza:
38%
Akkor már csak azt áruld el, hogy a francért raboltad az idejét eddig, ha tudod, hogy nem akarsz gyereket egy gyerekes apukától...
2020. febr. 27. 04:44
 59/63 anonim ***** válasza:
68%

"Ha még szakítunk is, más se fog mellette maradni hosszútávon"

Ezt egyfelől nem tudhatod, másfelől meg mi közöd hozzá? Az ő élete. Te a saját életedért vagy felelős elsősorban.

2020. febr. 27. 07:46
 60/63 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteg az önsorsrontó ember, biztos talál magának valakit aki vele marad hosszú távon. (Bár úgy látom te is inkább maradsz egy számodra előnytelen kapcsolatban, mert a pasi megigér fűt-fát)
2020. febr. 27. 08:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!