Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 évesen miért kérdezi meg...

20 évesen miért kérdezi meg anya, hogy kivel beszéltem?

Figyelt kérdés
Késo este raktam le a telefont, és képes volt kopogás nélkül benyitni, kérdezoskodni, úgy, hogy már van barátom egy ideje. Teljesen higgadtan kezeltem, de kellemetlen már ennyi idosen. Voltatok már hasonló helyzetben?

2020. jan. 24. 23:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
97%
Kivel beszéltél?
2020. jan. 25. 09:57
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Amíg az ő házában laksz, azt csinál, amit akar... :) Költözz el!

40 éves leszel, ugyanúgy mindent meg fog kérdezni!

2020. jan. 25. 09:59
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

Én is ennyi idős vagyok, nem tudom, hogy ezen a kérdésen mit kell ennyire kiakadni😂🤦‍♀️

Egy család vagytok, egy házban éltek, nálunk ha valaki megkérdezi, hogy kivel beszéltél, valahogy soha nem lesz belőle vita, és nem repül egy ilyen kérdés gyakorira.. Ne legyél már ennyire beképzelt, egyszerűen érdeklődött, nincs abban semmi rossz.

2020. jan. 25. 10:04
 14/17 szántóvető ***** válasza:
25%
ezt tőle kellett volna megkérdezni.ennél nagyobb baj hogy csak úgy bemászkál a szobádba.remélem megmondtad neki hogy az egyik szeretőddel beszélgettél.
2020. jan. 25. 10:29
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha már felnőtt 20 éves vagy minek laksz otthon? vagy az ingyen koszt kvartély az jó csak nehogy érdeklődjön felőled a bunkós szemét anyád, csak szó nélkül virítsa a lóvét ha igényled?
2020. jan. 25. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
utolsó kommentelő..szivemből szóltál!:)
2020. jan. 28. 23:50
 17/17 anonim ***** válasza:
31%

A szülők ilyenek... Mindig megfogja kérdezni. Addig örülj amíg van aki kérdezi. Nem mellesleg igaza van az egyik hozzászólónak. Ha a annyira felnőtt vagy 20 évesen akkor lehet elköltözni, dolgozni suli mellett, főzni mosni takarítani.

Én 19 éves koromban elköltöztem suli mellett dolgoztam lehet elkezdeni nem rinyálni. Gondolom a telefont amin beszéltél ő vette arra jó volt ugye?

Kérd meg szépen hogy kopogjon és ne kérdezze ennyit mert zavar. Ilyen egyszerű. Beképzelt gyerekek többségének egyike vagy.

2020. febr. 8. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!