20 évesen miért kérdezi meg anya, hogy kivel beszéltem?
Amíg az ő házában laksz, azt csinál, amit akar... :) Költözz el!
40 éves leszel, ugyanúgy mindent meg fog kérdezni!
Én is ennyi idős vagyok, nem tudom, hogy ezen a kérdésen mit kell ennyire kiakadni😂🤦♀️
Egy család vagytok, egy házban éltek, nálunk ha valaki megkérdezi, hogy kivel beszéltél, valahogy soha nem lesz belőle vita, és nem repül egy ilyen kérdés gyakorira.. Ne legyél már ennyire beképzelt, egyszerűen érdeklődött, nincs abban semmi rossz.
A szülők ilyenek... Mindig megfogja kérdezni. Addig örülj amíg van aki kérdezi. Nem mellesleg igaza van az egyik hozzászólónak. Ha a annyira felnőtt vagy 20 évesen akkor lehet elköltözni, dolgozni suli mellett, főzni mosni takarítani.
Én 19 éves koromban elköltöztem suli mellett dolgoztam lehet elkezdeni nem rinyálni. Gondolom a telefont amin beszéltél ő vette arra jó volt ugye?
Kérd meg szépen hogy kopogjon és ne kérdezze ennyit mert zavar. Ilyen egyszerű. Beképzelt gyerekek többségének egyike vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!