Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ameddig anyukámmal nem beszélt...

Ameddig anyukámmal nem beszéltem jó volt az életem?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,Anyukám mindig is megbántott és lenézett engem,már 4 éve,hogy van párkapcsolatom,2 éve élünk együtt,Anyukám mindig azt mondta nekem,hogy ő jobban néz ki 40 évesen mint,én 20 évesen,elegem volt belőle,így egy idelyig nem beszéltem vele 6 hónapig,addig tök jó volt az életem,van egy féltesóm is ő még csak 9 éves,Most szombaton találkoztam anyámmal,de inkább ne tettem volna,öcsém azóta is nálam van 2 napja,mert muszáj volt elhoznom,mert rám erőltette,már lennék a barátommal is együtt kicsit,de öcsém miatt nem lehet.. Tegnap is át mentem anyumékhoz,hátha ő is megváltozott,de nem kutyából nem lesz szalonna,Olyanokat mondott rám,hogy belőlem hiányzik az ami belőle,én nem leszek olyan szép mint ő,én igénytelen vagyok,és lenézett elég látványosan.mit kéne tennem? Elegem van a családomból... Tegnap is bunkón utasítgatott dolgokra,hogy pakoljam le az asztalt,de már nem velük élek hála égnek.

2013. nov. 10. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Hát lehet hogy anyád egy se.ggfej, de te sem vagy semmi. 20 évesen ilyen kriminális dolgokat leírsz, hogy "idelyig", és a 9 éves öcséddel való időtöltés neked ráerőltetés...
2013. nov. 10. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez igen kemény. De sajnos tudomásul kell venned, hogy anyád nem anya, és eleve nem 100-as agyilag. Ezzel együtt jár az is, hogy Neked kell a testvéred oltalmazójának lenni, mivel szülőd erre nem képes.Ha van lelkiismereted, kötelesség tudatod, anyai ösztönöd, akkor felvállalod azt amit nem kéne.Egyértelmű, hogy élnéd a magad életét.Nagyon fiatalon komoly kapcsolatban élsz- tehát nem vagy könnyelmű.

De sajnos anyád feladatot hárított Rád.Ez k...a nehéz, miközben a saját életed is építenéd.De a testvéri viszony kárpótólni fogja az anya hiányát.Mindkettőtök részéről téphetetlen kötelék lehet. Ha meg akad olyan férfi, aki ezt tolerálja, akkor azzal a pasival Isten lábát fogtad meg.És még közös gyereketek is lesz. Előtted a jövő. Anyád dobd, tesót vigyázd, fogd a kezét.És esetleg keress a környezetedben egy idősebb hölgyet barátnőnek/mentornak.

2014. jan. 2. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!