12 éves lány vagyok. Anya nem engedi hogy szőrtelenítsek. Már elég erős és nagyon zavar. Már többször beszéltem vele erről eredménytelenül. (Már majdnem az összes osztálytársam szőrtelenít és szoktak csúfolni és. ) Ötleteket kérek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 19:16
1/8 anonim válasza:
En úgy oldottam még, esti furdeskor apa borotvajaval leszedtem. Kivettem egy újat, furdes közben leszedtem utana testapolo.
Nagy lány vagy, csak ügyesen :)
2/8 anonim válasza:
Hajnyíró vagy szakállvágó gép használata tutibb , a penge veszélyes .
3/8 anonim válasza:
Sose értettem miért kell ehhez engedély, olcsón lehet borotvát venni, vegyél, és használd. A te dolgod hogy szőrtelenítesz vagy sem, nem az anyádnak kell ezt eldönteni. Rosszat senkinek nem teszel ezzel.
4/8 anonim válasza:
attol meg hogy az osztalytarsaid szortelenitik a testuket neked meg nem kotelezo amugy is 12 evesen sztem meg gyereknsk szamitasz nem kell meg szorteleniteni! felesleges!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igazából gyantáztatni szeretném mert az tovább tart.És oké hogy kicsi vagyok de engem nagyon zavar.
2016. ápr. 11. 14:12
6/8 anonim válasza:
Jézus, utolsó.
Hogy függ össze a szőrtelenítés, meg a szex???
7/8 anonim válasza:
Attól függ hol szeretnél szőrteleníteni. Mert ha a hónaljadat akkor meg értem és szerintem valami olcsó borotva a megoldás csak óvatosan bánj vele. A kezedet lábadat gondolom nem akarod vagy is én nem szoktam a kezemet soha a lábamat meg ritkán de azt szőrtelenítő krémmel mert a borotva nem jó (érzékeny a bőröm). Alul már mint a nemi szervedet meg ennyi idősen szerintem még nem kell szőrteleníteni elég ha majd lesz pasid vagy esetleg ha betétet használsz és zavar.
8/8 Réka20030616 válasza:
Szia. Ha a honaljadat akarod akkor kerdezd meg a szörtelenitő krémet. Apa nekem sem engedett semmit csak ezt. 10percig a honajadon van aztán lehuzod spatulával. A borotvat nem engedi. De igy mar nem csufolnak. Kerdezd meg anyud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!