Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nekem ez túl nagy, nem fekszem le veled " Egyre többször hallom, és már zavar? Más is találkozott már ilyennel?
Főként alkalmi kapcsolatokra gondolok, néha összejön, néha nem. És már nem tudom, néha úgy értem inkább átok mint áldás, legtöbbször csak szájjal / kézzel elégítenek csak ki. Az bánt igazán, hogy 80% ban meg se akarja próbálni (persze szex előtt mindegyiknek nagy a szája, hogy ekkorát meg ekkorát ) hogy betegyem.
Szóval csak én nem találok olyan nyitottabb lányt... Nemtudom, mennyire gyakori ez, valakinek mondták már ?
Inkább a vastagsága vannak gondok, a hossz az menne nekik, de majdnem olyan vastag, mint a csuklóm.
de minek írtad ezt ki? :DDDD tudsz ellene tenni valamit?
vagy itt valaki?
Azért írta ki, mert ha benézek a sorok közé, látod, hogy privikre vadászik, valamint dicsekszik, hogy neki mekkora..
Legbénább trükk, hogy úgy adod elő az erényed, mintha negatív lenne. Krisztus segíts.
Nekem életemben egyszer volt úgy, hogy belemegyek egy egyéjszakásba.
Na, ő nem szólt előre, hogy mire számítsak, le is döbbentem.
Olyan 20.21 cm lehetett...
Hát egészen egyszerűen vissza felhúztam rá az alsónadrágot, és otthagytam.
Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!