Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nekem ez túl nagy, nem fekszem le veled " Egyre többször hallom, és már zavar? Más is találkozott már ilyennel?
Figyelt kérdés
Főként alkalmi kapcsolatokra gondolok, néha összejön, néha nem. És már nem tudom, néha úgy értem inkább átok mint áldás, legtöbbször csak szájjal / kézzel elégítenek csak ki. Az bánt igazán, hogy 80% ban meg se akarja próbálni (persze szex előtt mindegyiknek nagy a szája, hogy ekkorát meg ekkorát ) hogy betegyem.
Szóval csak én nem találok olyan nyitottabb lányt... Nemtudom, mennyire gyakori ez, valakinek mondták már ?
Inkább a vastagsága vannak gondok, a hossz az menne nekik, de majdnem olyan vastag, mint a csuklóm.
2016. jan. 2. 11:57
12/13 anonim 

válasza:

Velem is volt ilyen, de olyan fél perc után leálltunk, mert a csajnak fájt a vastagság (pedig előtte kétszer is elélvezett amikor szájjal csináltam neki, a nedvesítéssel nem lehetett gond :) ). Így maradt a 69, aztán következőnek is csak 69. Én sajnáltam a dolgot, mert nekem nagyon tetszett az a lány természetre is.
13/13 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!