20 évesen miért kérdezi meg anya, hogy kivel beszéltem?
Figyelt kérdés
Késo este raktam le a telefont, és képes volt kopogás nélkül benyitni, kérdezoskodni, úgy, hogy már van barátom egy ideje. Teljesen higgadtan kezeltem, de kellemetlen már ennyi idosen. Voltatok már hasonló helyzetben?2020. jan. 24. 23:30
1/17 anonim válasza:
Mert nem hagytad aludni. Máskor halkabb legyél.
2/17 A kérdező kommentje:
Késoig fent szokott lenni, hangosan néz tv-t, csak van hogy egy beszélgetés alatt 3x benyit ok nélkul.
2020. jan. 24. 23:42
3/17 anonim válasza:
Kérdező, mert kiváncsi és unatkozik, te meg szolgáltatod neki a napi bulvárt:)
4/17 anonim válasza:
:D tisztazd a muterral h ez így nem járja legalabb kopogjon! Felnőtt vagy te már! Illetve szerezzen egy pasit mert így borzaszto anyós és cseszegetos anyuka lesz belole! Neked legalabb van eleted ne foglalkozz vele!
6/17 anonim válasza:
Nincs élete.tipik öregasszony szokàs
7/17 anonim válasza:
Mert nyilván te jelented neki az egyetlen beszélgetőpartnert a lakásban.
8/17 anonim válasza:
Nektek baj van a fejetekben. Szerencsére nálunk senki nem veszi tolakodásnak, ha bárki ilyesmit kérdez tőle. Ugyanígy nincs bajunk a merre jártál, hova mentek kérdésekkel sem. Miért lenne ez titok egy családban???
9/17 anonim válasza:
6-os! Te engem ne öregasszonyozzál le, mert oda megyem és benyitok hozzád is. :D
Üdv: a kérdező anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!