Mit reagálnátok, ha a 17 éves lányotok így reagálna
arra, hogy olvasod a naplóját?
Figyelt kérdés
Azt az opciót tegyük félre, hogy "jajj én soha nem olvasnék bele".
Szóval tegyük fel, hogy a lányotok észre vette, hogy rendszeresen olvasod a naplóját, de ezt nem mondja meg neked, hogy tudja. Te ezért tovább olvasod a naplóját, de ő olyanokat ír, ami durván megsért titeket, illetve, hogy tudja, hogy olvasod.
Mit reagálnátok? Szóvá tennétek azt, amit olvastatok?
19. Természetesen nem turkál a normális szülő, én sem tenném meg de a kérdező most arra vár választ mi lenne ha mégis megtörténne a helyzet. Én is csak próbálom beleképzelni magam. Az pedig, hogy azt írja "olyanokat ír, ami durván megsért titeket" igenis szándékra utal, ami miatt igenis érezze ő is rosszul magát. Írhatná azt is, hogy "kedves naplóm, vagyis nem, kedves anya! (tudom, hogy olvasod)" vagy írhatna titkos írással vagy írhatna teljesen bizarr dolgokat, amiről egyértelmű, hogy kitaláció és akkor szégyelje magát az anyuka csak. De az a reakció, hogy durván megsértem igenis az a kategória, mikor a gyerek is szégyellje magát ne csak a szülő. Egyik kutya másik eb.
2020. jan. 12. 18:35
22/25 anonim válasza:
Kedves #21-es
#19-es vagyok. Bocsánat,ebben igazad van,még tegnap olvastam ezt a kérdést,de csak most írtam választ hozzá és nem futottam át a kérdést mégegyszer,így ez a mondat elkerülte a figyelmem. Nyilván ebben a formában,szándékosan sértegető dolgokat valóban nem írnék de továbbra is fenntartom,hogy senkinek nincs joga turkálni a gyereke cuccai között és szerintem én is igenis a tudtára adnám anyámnak,hogy sejtem mit csinál. Pszichológushoz meg családsegítőhöz menni azért az meg nevetséges. Nem pszichológus kell ide,hanem egy kis kommunikáció,meg bizalom. De itt láthatóan a kérdező és az anyja között egyik sincs meg!
2020. jan. 12. 19:19
23/25 anonim válasza:
Hogy merészeli bárki is a gyereke vagy akárki más naplóját elolvasni? :O Fúúú, ez pofátlanság és indiszkrét húzás a javából.
2020. febr. 1. 05:01
24/25 anonim válasza:
Legalább 6 évig írtam naplót tizenévesen és az én anyám még dokihoz is bevitt azt hazutta egy betegségem miatt,és kiderült pszichológushoz vitt,és ott elővette egyik naplómat odaakarta neki adni.lesokkolt hogy nála van és évek óta olvassa. És még a hülye doki is megkérdezte miért sírok... mondjuk az anyám sok dologban a pasijának hitt nekem meg nem. Apám tesóm nem volt.
2020. febr. 3. 05:41
25/25 anonim válasza:
Nem, nem hiszem, hogy valaki azért ír naplót, ha véletlenül elolvasság az cselekvésre készetssen másokat, főleg nem indulatból, az ember azért nem ír általában éppen, mert attól fél, hogy kis idő múltán, ha elolvassa a saját és őszinte gondolatait, már másnap - a szerettei miatt - megbánná, de akik igazán tudnak írni s nem naplót és a legbelsőbb gondolataikat és nem reálisan és kiadja egy kiadó és a személyes élete van beenne az tiszta sor
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!