Ha elolvasnád valami miatt a tini lányod naplóját, és megtudnál valamit, amit ellenzel, akkor felhoznád?
Figyelt kérdés
Azt az opciót, hagyjuk, hogy nem olvasnád el.2019. szept. 22. 14:22
1/20 anonim válasza:
Hát,ha rákérdezel,akkor tudni fogja,hogy elolvastad.
2/20 Savlekotő válasza:
Persze,és mikor majd később felém se néz,amint megteheti picsognék a gyakorin..
3/20 anonim válasza:
Egy uzenetvaltast olvastam el egyszer. Az én tabletemet használta, nekem meg nem tűnt fel azonnal, hogy az ő messengere van bejelentkezve.
Igen, felhoztam neki, mert olyan téma volt. Azzal együtt, hogy bocsánatot kértem, hogy elolvastam. Azóta se, előtte se volt ilyen és nem is lesz.
4/20 anonim válasza:
Én nem Te vagyok. Ezért nem is olvasnám el. De ha látnám, hogy a viselkedése eltér a megszokottól, azért rákérdeznék.
5/20 anonim válasza:
Még egy tininek is jár, hogy legyenek titkai, vagy elkövethesse a saját hibáit! Mérlegelnék, ha kárt tesz magában, akkor felhoznám.
Ha konkretizálnád a dolgot könnyebb lenne válaszolni.
7/20 anonymousreview60 válasza:
Más naplójába nem olvasunk bele, és ha nyitva találjuk, akkor becsukjuk! Pont.
8/20 anonim válasza:
Nálunk amúgy drogról volt szó. 3. voltam.
9/20 A kérdező kommentje:
Semmi konkrét nincs, csak van egy sejtésem, hogy anyukám látott valamit a naplómban.
2019. szept. 22. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!